Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 aksesuarai, kurie pavers jus stilinga ir madinga šią vasarą

Vasara neįsivaizduojama be vėjyje plevenančių suknelių ar sijonų ir lengvų palaidinių. O kad vasariškas įvaizdis būtų dar žavesnis – būtini aksesuarai.
Vasaros aksesuarai
Vasaros aksesuarai / Vida Press nuotr.

Įkvėptas madai neabejingų asmenybių, Whowhatwear.co.uk išrinko šios vasaros aksesuarų šešetuką. Dalijamės juo ir siūlome peržvelgti savo garderobą – ar tikrai turite tai, ko reikia?

Didžiulės skrybėlės

Vienas madingiausių šios vasaros aksesuarų – didžiulės šiaudinės skrybėlės. Ir ypač tos, kurias galite susirišti pasmakrėje, o jei skrybėlės nereikia, ji, prilaikoma šilkinio kaspino, galėtų nugulti jums ant pečių.

Katės formos akiniai nuo saulės

Jei dar neinvestavote į tokį pirkinį kaip katės akiniai nuo saulės, pats laikas tai padaryti. Galite rinktis juodais, baltais ar net margais rėmeliais.

Auksiniai papuošalai

Vasara – pats geriausias metas auksiniams papuošalams. Jei keliaujate į vestuves, savo šventinį derinį galite užbaigti auksiniais auskarais, arba kasdienę aprangą – džinsus ir palaidinę – paįvairinkite kelių papuošalų ant kaklo deriniu – beje, tai šį sezoną taip pat labai madinga ir atrodo išties žavingai.

Nerta rankinė

Šią vasarą madingiausių rankinių sąraše – ir pintos, ir nertos rankinės, rankinės-krepšiai. Rinkitės apskritimo, kvadrato ar kibiro formos, smėlio spalvos, baltą, juodą ar kokią tik širdis geis.

A post shared by The Straw Bag (@thestraw.bag) on

Basutės su dirželiais

Šiltasis metų laikas ir taip reikalauja kuo atviresnio apavo, tačiau šią vasarą siūloma rinktis basutes, turinčias ne itin aukštą storesnį kulną. Jos gali būti susegamos ar tiesiog įsispiriamos.

Įsispiriamos šlepetės

Odinės, medžiaginės – kurios labiau patinka, tik rinkitės išskirtinesnes, pavyzdžiui, su didele sagtimi arba išsiskiriančias raštais – šią vasarą ypač madingais žirneliais.

A post shared by Olivia (@livpurvis) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius