Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: 6 būdai, kaip ryšėti skarelę šią vasarą. Ir ne tik ant kaklo!

Veikiausiai sutiksite, kad skarelė bet kuriam drabužių deriniui suteikia elegancijos ir tarsi pabrėžia ją ryšinčios moters stilių. Yra daugybė būdų, kaip ją galima ryšėti ant kaklo, o šią vasarą siūloma pažiūrėti į tai žaismingiau ir savo mėgstamą skarelę ar skareles paversti unikaliu aksesuaru.
Skarelė ant kaklo
Skarelė ant kaklo / Vida Press nuotr.

Tinklalapio witanddelight.com autorė Kate Arends siūlo šešis būdus, kaip galite ryšėti skarelę. Ir kalbame ne tik apie kaklą.

Akcentas – kaklas

Sakysite, ryšėti skarelę ant kaklo nieko ypatinga? Nebūtinai, jei sumanysite ją užsirišti kitaip. K.Arends siūlo apvynioti skarelę keletą kartų aplink kaklą, priekyje surišti mazgą ir pasukti jį ant šono.

Vida Press nuotr./Skarelė ant kaklo
Vida Press nuotr./Skarelė ant kaklo

Arba ilgesnę skarelę apsukus porą kartų aplink kaklą surištą mazgą nusukti į nugaros pusę. Ne tik atrodysite stilingai, bet ir pagyvinsite kasdienę aprangą. O jei dar vilkėsite pečius apnuoginantį drabužį, atrodysite stulbinamai.

Vietoj lankelio

Tai labai vasariškas ir romantiškas įvaizdis. Galvą puošianti skarelė ne tik gražiai atrodys, bet gali ir pasitarnauti – atlikti lankelio funkciją: ryšėdamos ją priekyje sulaikysite ant veido krintančius plaukus. Tai ypač patogu būnant paplūdimyje ar net ir vaikštant mieste, kai norisi leisti saulei bent truputį paliesti veido odą.

A post shared by Lauren Leola (@lauren.leola) on

A post shared by Mini ???? (@mini._.batat) on

Kulkšnis vietoj riešo

Šią vietą galima pavadinti viena netikėčiausių – nuo kaklo iki kojų apačios... Tačiau reikia sutikti, kad mūvint trumpesnes kelnes ir batelius, ant apnuogintos kulkšnies užrišta maža skarelė atrodo gana mielai. Tiesa, be skarelės, K.Arends dar siūlo kulkšnį papuošti ir kokiu nors aksesuaru – „apyranke“ ar grandinėle. Daug pat pat atrodančių gatvėje nesutiksite, tad tai būtų maža, išskirtinė jūsų stiliaus detalė.

A post shared by Leah Chalouh (@unique_chic7) on

A post shared by Lorraine (@jeaniussa) on

Džinsų aksesuaras

Be džinsų – kaip be batų, net ir vasarą. Puikus būdas pagyvinti savo klasikinius mėlynus džinsus – segėti akį traukiantį diržą. Tačiau yra ir kitas variantas – ryšėti skarelę. Tiesiog perkiškite ją per vieną kilpą ir suriškite. Diržas tokiu atveju jau nebėra būtinas, bet jai patinka – jūsų valia rinktis.

Vida Press nuotr./Rosie Huntington-Whiteley
Vida Press nuotr./Rosie Huntington-Whiteley

Rankinės puošmena

Dabar labai madinga rankines puošti įvairiais aksesuarais – pakabučiais, grandinėlėmis ir pan. Skarelė taip pat gali tapti tokiu aksesuaru ir jūsų vienspalvei rankinei suteikti žaismingumo.

Paslepiant plaukus

Jei karštą dieną norėsis pasislėpti nuo saulės spindulių, išsitraukite iš stalčiaus savo mėgstamą skarą ir tiesiog apgaubkite ja galvą, paslėpkite plaukus.

123RF.com nuotr./Moteris galvą apsidengusi skara
123RF.com nuotr./Moteris galvą apsidengusi skara

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius