-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

8 suknelės, kurios pakeis jūsų vasarą

Vasara neįsivaizduojama be gero oro ir lengvų it pūkas vasarinių suknelių. Tinklalapis elle.com išrinko šios vasaros pačias madingiausias lengvo audinio sukneles, kurios net ir karščiausią dieną leis puikiai jaustis. 
Gėlėta suknelė
Gėlėta suknelė / Vida Press nuotr.
Temos: 3 Suknelė Stilius Mada

Ir pasirinkti tikrai yra iš ko. Viena didžiausių šios vasaros tendencijų – apnuoginti pečiai. Savo pozicijų neužleidžia ir gėlės, siuvinėjimai, tropikų raštai. O kas gali būti geriau už itin lengvą denimo suknelę su petnešėlėmis?

Apnuoginti pečiai

Šio šiltojo sezono topas. Nereikia toli ieškoti, užsukite į bet kurią drabužių parduotuvę. Galite rinktis trumpą arba ilgesnę, vienspalvę – pavyzdžiui, baltą ar geltoną, dryžuotą arba margą – kokia tik jums patinka. Svarbiausias akcentas – apnuoginti pečiai.

A post shared by ECI New York (@ecinewyork) on

V formos kaklas

Vasara visada asocijuojasi su laisvės pojūčiu, atostogomis prie jūros, braidžiojant po birų baltą smėlį. Tokio jausmo norisi ir liekant mieste. Viena išeičių – lengvo audinio, V formos iškirptės suknelė. Ji gali būti plati, laisvo stiliaus, plevėsuojanti vėjyje, gali būti ir labiau atitinkanti jūsų kūno linijas ar sujuosiama dirželiu.

Siuvinėjimai

Bet kuriam drabužiui savotiško šarmo, išskirtinumo gali suteikti siuvinėjimai. Šią vasarą jie labai madingi, tad nedvejodamos rinkitės ir suknelę, puoštą siuvinėtais raštais.

Išmarginta gėlėmis

Žodį „gėlės“ kalbant apie šios vasaros tendencijas teko tarti jau ne kartą ir, matyt, darysime tai visą šiltąjį sezoną. Jos niekur nesitraukia, o dizaineriai ir toliau gėlėmis puošia vasarinius drabužius.

A post shared by YouFitness (@youfitness.us) on

Siauros petnešos

Tikrai nesuklysite pasirinkusi bet kurio audinio suknelę su siauromis petnešėlėmis. Tačiau šią vasarą ypač madingas denimas – plonas, lengvas audinys, o suknelės atvirumas garantuoja gerą jausmą net ir karščiausią dieną.

A post shared by Amélie???? (@amelie_s_) on

A post shared by Plushclothing (@plushwear) on

Dryžuoti marškiniai

Dar viena šios vasaros tendencijų – marškinių tipo suknelės. Ir ne bet kokių – o būtent vertikalių dryžių. Galite rinktis trumpomis arba ilgomis rankovėmis, trumpesnę ar beveik kelius siekiančią. Paprastai jos yra juosiamos diržu, bet jei patinka be jo – jūsų valia rinktis.

A post shared by Danni Zheng (@missdan936) on

Raukinukai

Jie visada asocijuojasi su romantika. Nesvarbu, vilkėsite trumpesnę ar ilgą suknelę, su petnešėlėmis ar trumpomis rankovėmis, margintą gėlėmis ar vienspalvę, svarbiausi šioje kategorijoje bus raukinukai.

Tropikų motyvai

Jei jau kalbame apie tikras vasarines sukneles – be tropikų motyvų neapsieisime. Tai vienas puikiausių pasirinkimų atostogoms, tačiau jūsų niekas neteis, jei tokią vilkėsite ir vaikščiodama mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius