Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

A.Bunikienė pristato 2018–2019 m. rudens ir žiemos paltų kolekciją „Impressione“

„Pritardama liaudies posakiui: „Sutinkama pagal išvaizdą, išlydima pagal protą“, ateinančio šaltojo sezono paltų kolekciją pavadinau „Impressione“ (liet. įspūdis). Tikiu, kad nuo pirmojo įspūdžio, kurį sukuriame apie save, priklauso bendravimo kokybė su aplinkiniais“, – pranešime žiniasklaidai sako kolekcijos autorė Audronė Bunikienė.
Audronė Bunikienė
Audronė Bunikienė / „Nerijus ir Gintarė“ nuotr.

Pasak dizainerės, girdėdama klientes kalbant, kad tik modeliai gali gražiai atrodyti, ji nusprendė tai nuomonei paprieštarauti kolekcijos pristatymo fotosesijai pasirinkdama ne profesionalią manekenę, o Kristę Kaikarytę.

„Nerijus ir Gintarė“ nuotr./Kristė Kaikarytė
„Nerijus ir Gintarė“ nuotr./Kristė Kaikarytė

„Klientės pasiūlė ir man pačiai demonstruoti savo kurtus drabužius. Neatsisakiau, – šypsodamasi sako dizainerė. – Pirmosiose mano kolekcijose dominavo ilgi, beveik žemę siekiantys paltai. Ilgainiui supratusi, kad šiandienei visur lekiančiai ir skubančiai moteriai daug patogiau vilkėti trumpesnius paltus, nusprendžiau juos kurti trumpesnius.“

„Nerijus ir Gintarė“ nuotr./Audronė Bunikienė
„Nerijus ir Gintarė“ nuotr./Audronė Bunikienė

Šioje dizainerės kolekcijoje dominuoja paltai, kurių ilgis – virš kelių. „Toks ilgis man pasirodė net jaunatviškesnis. Kaip visuomet man svarbu, kad kuriamuose drabužiuose pirmu smuiku griežtų elegancija, neprasilenkdama su patogia drabužio konstrukcija.

Norėdama pajusti, ar mano kuriami drabužiai išties patogūs vilkėti, dar siuvant matavausi juos pati.

Linkiu gražaus saulėto pavasario, neprarasti noro puoštis, gražiai atrodyti, nepamirštant, kad ir kur eitume, su kuo bendrautume, sukurtume apie save tą puikų pirmąjį impressione“, – linki A.Bunikienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius