Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atgal į mokyklą: stilingi deriniai mažiesiems pradinukams

Prasidėjęs ruduo ir nauji mokslo metai keičia mažųjų padaužų garderobą – trumpi šortai, margi marškinėliai ir lengvos suknutės (jei dar neišaugti) ilsėsis iki kitos vasaros, o dabar metas ilgarankovėms suknelėms, denimui ir jaukiems megztukams. Vaikiška mada, kaip ir kasmet, kiek atkartoja suaugusiųjų mados tendencijas (bomberiai, denimas, printai), bet yra laisvesnė ir žaismingesnė. Pasisemkite idėjų!
I DIG DENIM kolekcijos nuotrauka/TOMS batai
I DIG DENIM kolekcijos nuotrauka/TOMS batai
Temos: 1 Mada

Pirma klasė

Pirma klasė – tai žingsnis iš žaidimų kupinos vaikų darželio erdvės ar rūpestingo auklės glėbio į disciplinuotesnę mokslų atmosferą. Tačiau tai visai nereiškia, kad pirmoko garderobe turi įsitvirtinti tamsios spalvos ir kelnės su kantu. Printai, mieli piešinukai, aplikacijos, švelnios pastelinės spalvos – šios detalės puikiai tinka pradinuko rūbų ansambliui. Žinoma, jei suknelė ar palaidinė išmarginta piešinukais, kitus drabužius rinkitės ramesnius, o jei pagrindinis drabužis vienspalvis, tada aksesuarai gali būti ryškesni.

HELLO SIMONE kolekcijos nuotrauka/MARKS & SPENCER plaukų segtukai
HELLO SIMONE kolekcijos nuotrauka/MARKS & SPENCER plaukų segtukai
Gamintojų nuotr./Drabužių derinys pirmokei
Gamintojų nuotr.

1. GOSOAKY striukė; 2. HELLO SIMONE suknelė; 3. BOBO CHOSES pėdkelnės; 4. TOMS batai; 5. BOBO CHOSES kuprinė (kickthemoon.eu).

Antra klasė

Antrokai jau apšilę kojas mokykloje, jie nebėra patys mažiausi, tad ne mažiau, nei mokslai, jiems rūpi judrūs žaidimai su draugais. Svarbiausia, kad drabužiai tam netrukdytų – trikotažiniai marškinėliai ar suknelės, patogūs džinsai, denimo marškiniai, sportiniai bateliai – tai, ko reikia, o ansamblį galėtų užbaigti ryški kepuraitė ir įdomi kuprinė.

Gamintojų nuotr./Drabužių derinys antrokui
Gamintojų nuotr.

1. MARKS & SPENCER palaidinės; 2. I DIG DENIM kepurė (kickthemoon.eu); 3. MARKS & SPENCER marškiniai; 4. ADIDAS batai; 5. LITTLE CREATIVE FACTORY kelnės (kickthemoon.eu); 6. TOMS kuprinės.

Trečia klasė

Jei pirmoką ryte jūs dar galėjote aprengti taip, kaip jums patiko ir atrodė teisinga, vargu ar tai pavyks su trečioku. Bet taip dar įdomiau! Kartu nutarkite, kurie jam patinkantys drabužiai tinkami mokyklai, o kuriuos verčiau palikti kiemui ar savaitgalio pasivaikščiojimams, kartu pavartykite apie vaikišką madą rašančius žurnalus ar interneto svetaines.

I DIG DENIM kolekcijos nuotrauka
I DIG DENIM kolekcijos nuotrauka
Gamintojų nuotr./Drabužių derinys trečiokams
Gamintojų nuotr.

1. MARKS & SPENCER drabužių deriniai; 2. TOMS kuprinė.

Ketvirta klasė

Pradinių klasių „abiturientai“ ketvirtokai – jau išties rimti moksleiviai, besiruošiantys pradėti naują mokslų pakopą, tačiau pažaisti įdomiomis aprangos detalėmis niekas neuždraus! Printai, dryžiai, spalvos gali drąsiai karaliauti pradinuko garderobe, o jei fantaziją kiek varžo privaloma vilkėti uniforma, „atsigriebkite“ įdomiais aksesuarais – niekas dar neuždraudė akinių spalvotais rėmeliais, taškuotų kojinių ar bumbuliukais nusagstytų šalikų.

BOBO CHOSES kolekcijos nuotrauka
BOBO CHOSES kolekcijos nuotraukos
Gamintojų nuotr./Drabužių derinys ketvirtokei
Gamintojų nuotr.

1. BOBO CHOSES megztinis; 2. BOBO CHOSES suknelė; 3. BOBO CHOSES kojinės; 4. MARKS & SPENCER kuprinė; 5. MARKS & SPENCER batai; 6. BOBO CHOSES šalikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius