Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė K.Kalinauskaitė apie stilių: „Geriau klysti, nei bijoti rizikuoti“

Prekių ženklo „Kristi Andress“ kūrėjos Kristinos Kalinauskaitės teigimu, sportinis stilius dabar išgyvena savo pakilimo laikotarpį – yra „ant bangos“ ir labai laisvas. Jį kuo puikiausiai galima derinti su kito stiliaus drabužiais. Svarbiausia, kaip sako dizainerė, būti drąsiems, nebijoti klysti ir ieškoti to, kas jums labiausiai tinka.
Kristina Kalinauskaitė
Kristina Kalinauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šiandien mados pasaulyje yra toks maištas, kad, atrodytų, kartais neadekvatus sprendimas įgauna tokį cinkelį ir priduoda žmogui prieskonio. Aš pati, kaip kūrėja, stengiuosi vengti nustatytų taisyklių. Palaikau net ir tas vyresnes moteris, kurios mėgsta eksperimentuoti, net jei kartais ir persistengia.

Visada sakau, kad svarbiausia yra nebijoti bandyti, išsiskirti, būti drąsioms, geriau nebijoti klysti, nei bijoti rizikuoti. Vienas derinys kuriam nors žmogui gali netikti ir atrodyti kaip klaida, kitam – suskambėti kaip savojo "aš" atradimas“, – trečiadienį pristatydama naujausią savo ir sporto bei laisvalaikio drabužių gamintojo „Audimas“ kolekciją „Color me up“ sakė K.Kalinauskaitė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristina Kalinauskaitė ir Indre Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristina Kalinauskaitė ir Indre Kavaliauskaitė-Morkūnienė

Kolekcija pasižymi romantika, elegancija, išsiskiria K.Kalinauskaitės ranka pieštais piešiniais, kuriais dekoruota didžioji dalis kolekcijos gaminių. Tiesa, piešinius galima nusispalvinti savo mėgstamomis spalvomis.

Dizainerė užsiminė, kad jai vasaros atostogos, kaip ir spalvinimo pramoga asocijuojasi su harmonijos ir atsipalaidavimo paieškomis. Todėl kurdama naująją kolekciją siekė lengvumo pojūčio, kad kiekviena moteris jaustųsi laisvai, stilingai, patogiai ir patraukliai.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Audimas“ ir „Kristi Andress“ pristatė bendrą kolekciją „Color me up“
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Audimas“ ir „Kristi Andress“ pristatė bendrą kolekciją „Color me up“

Paklausta, kokie drabužiai šiltąjį sezoną turėtų atsirasti madą mylinčios moters spintoje, dizainerė įvardijo vieną pagrindinį. „Šį sezoną tiesiog būtina turėti aviatoriaus švarkelį (angl. bomber). Jį galima dėvėti taip, kaip priklauso sportinio stiliaus amplua, tačiau jis tikrai „susidraugaus“ ir su jūsų aukštakulniais ar vakariniu sijonu“, – tikino K.Kalinauskaitė.

Kalbėdama apie pavasario ir vasaros tendencijas, ji taip pat išskyrė prailgintą palaidinę, kurią galima derinti su trumpu viršutiniu drabužiu. Bomberį patarė dėvėti ne tik apsivilkus, bet ir ryšint ant liemens.

„Labai madingas sluoksniavimas ir aptempto drabužio derinimas su oversize drabužiu. Pavyzdžiui, prigludusios tamprės ir koks nors labai oversize viršus. Arba prigludusios kelnės ir koks nors oversize trumpas drabužis (angl. crop top), o po juo – prigludęs drabužis“, – patarimais dalijosi dizainerė.

Šiemet madingiausios spalvos jau padiktuotos spalvų instituto „Pantone“, tačiau K.Kalinauskaitė siūlo nebijoti kuo daugiau jų įsileisti į savo spintą.

„Šis laikotarpis yra tikras spalvų pliūpsnis, taip kad drąsiai jas rinkitės: geltoną, koralo ir visas kitas. O jei jau nemėgstate spalvų, rinkitės baltus drabužius, tikrai neprašausite. Tik ne juodus“, – patarė dizainerė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius