-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizaineris Robertas Kalinkinas pristato kolekciją „paskutinės minutės“ vestuvėms

Nereta pora pastaraisiais metais renkasi paskutinės minutės vestuves – tokia šventė gali tapti vienu žaviausių gyvenimo ekspromtų. Įsimintinas vestuves išties galima surengti vos per kelias savaites, o mitas, esą vestuvine suknele reikia pradėti rūpintis dar prieš pusmetį, taip pat griūva. Tokioms drąsioms nuotakoms dizaineris Robertas Kalinkinas sukūrė vestuvinę „ready-to-wear“ (gatavų) suknelių kolekciją.
R.Kalinkino vestuvinių suknelių kolekcijos modeliai
R.Kalinkino vestuvinių suknelių kolekcijos modeliai / Gertrūdos Varnaitės nuotr.

„Vestuvės visų pirma yra malonus procesas. Ši šventė neturi būti našta ir tuo labiau iš malonaus planavimo pavirsti į streso ir skubėjimo kupiną nesusipratimų ir išlaidų virtinę. Tai tik suknelė. Aš tikiu, kad suknelė visų pirma turi būti tiesiog patogi. Jokia nuotaka nenori jaustis ne savimi tądien ir nemanau, kad turėtų“, – apie kolekcijos idėją pranešime spaudai pasakoja R.Kalinkinas.

Valerijos Stonytės nuotr./Robertas Kalinkinas
Valerijos Stonytės nuotr./Robertas Kalinkinas

Vestuvinių ir šventinių suknelių kolekciją, simboliškai pavadintą „Drobė“, sudaro 14 populiariausių mados namų modelių, kuriuos kiekviena moteris galės koreguoti pagal savo pageidavimus. Pasak dizainerio, šios suknelės įkvėptos tuščių drobių, baltų erdvių ir minimalizmo – autorių tokia vizija aplankė pamačius įspūdingą dekoraciją, filmui „Alien“ sukurtą dailininko Damieno Drew.

Lengva, gaivi ir minimalistinė kolekcija palieka vietos nuotakos fantazijai ir idėjoms. Mados namų tikinimu, su šiomis suknelėmis nereikės aukoti ir komforto – dauguma jų turi patogias kišenes bei siluetą paryškinančius nuimamus diržus. Ilgosios suknelės lengvai transformuojamos į trumpas, nevaržančias judesių ir sukurtas šokti iki paryčių.

Gertrūdos Varnaitės nuotr./Vestuvinių suknelių kolekcijos modelis
Gertrūdos Varnaitės nuotr./Vestuvinių suknelių kolekcijos modelis

Suknelėse dizaineris naudoja klasikinių kirpimų ir modernių detalių simbiozę – asketiškos linijos bei švarūs siluetai čia susijungia su organišku, santūriu dekoru.

Gertrūdos Varnaitės nuotr./Vestuvinių suknelių kolekcijos modelis
Gertrūdos Varnaitės nuotr./Vestuvinių suknelių kolekcijos modelis

„Laikyk šią suknelę savo balta drobe – dėvėk tokią, kokia yra, arba dekoruok pagal savo norus ir paversk ją tikrai savo. Jei tik pageidausi, specialiai tau papildomai suknelę rankomis išsiuvinės ar kitaip dekoruos mūsų ateljė meistrės“, – apie kolekcijos išskirtinumą pasakoja dizaineris.

Naujosios kolekcijos kūrinių kaina prasideda nuo 500 eurų – R.Kalinkinas akcentuoja norėjęs pasiūlyti galimybę paprastai ir patogiai įsigyti autorinį kūrinį toms, kurios neturi laiko ar galimybės kurti savo suknelės individualiai nuo pat pradžios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius