Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.Rainys pristato 2020 m. nuotakos įvaizdį: galima puoštis ir kombinezonu

Nors vestuves daugelis porų švenčia gerokai atšilus orams, puotos vieta ir savo įvaizdžiu jaunavedžiai įpratę rūpintis gerokai anksčiau.
Egidijus Rainys ir jo kurti 2020 m. vestuvinių suknelių
Egidijus Rainys ir jo kurti 2020 m. vestuvinių suknelių / M.Požerskytės/PIX studijos ir Ž.Gedvilos nuotr.

Kasmet prêt-à-porter – dėvimosios mados – kolekcijas pristatantis drabužių kūrėjas Egidijus Rainys savo mados namus papildė naujausiais vestuvinių suknelių modeliais ir į juos siūlo pasižvalgyti kartu, rašome pranešime žiniasklaidai.

Egidijų Rainį jo kūrybos gerbėjos vertina už kokybę, eleganciją, nepriekaištingo kirpimo siluetus ir išlaikytą skonį. Ir naujausioje jo vestuvinių suknelių kolekcijoje visa tai atsispindi su kaupu. Tačiau kaip pats dizaineris sako, jo 2020 metų nuotakos bus kiek labiau minimalistinės negu iki šiol.

„Šioje kolekcijoje stilistikos amplitudė plati – nuo savo braižo nepabėgsi, todėl ir kai kurie suknelių modeliai romantiški, plevėsuojantys, dailinti nėriniais, iš audinių kurtomis gėlėmis.

Yra tiek minimalistinio, lakoniškų formų modelių, tiek elegantiškesnių, trumpų ir ilgų suknelių, net kombinezonų, kurie puikiai tinka svarbiausiai gyvenimo dienai“, – pasakoja kūrėjas.

E.Rainys nepabijojo pabrėžti ir moters seksualumo – kai kurie modeliai atveria nugarą, atidengia dekolte. Naudojamos siauros petnešėlės, permatomos medžiagos, šilko tekstilė, šifonas.

M.Požerskytės/PIX studijos nuotr./E.Rainio 2020 m. vestuvinės suknelės modelis
M.Požerskytės/PIX studijos nuotr./E.Rainio 2020 m. vestuvinės suknelės modelis

„Net ir pačiuose prabangiausiuose modeliuose privalu išlaikyti subtilumą. Suknelės neperkrovęs dekoru – neprašausi pro šalį. Nuotakoms vis kartoju, kad drabužis turi atskleisti asmenybę, atspindėti gyvenimo būdą, paslėpti trūkumus ir pabrėžti gražiausias kūno vietas.

Ir – niekada nepamirškite, kad vestuvinė suknelė negali būti svarbiau už nuotaką ir patį Santuokos sakramentą, todėl vestuvių dieną dėvėkite tokį apdarą, su kuriuo jaučiatės savimi“, – pataria E.Rainys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius