-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražuolė virto modeliu vyru

31-erių Elliott Sailors kuo puikiausiai darbavosi mados industrijoje. Žinia, kad ten moterys į „pensiją“ išeina kur kas anksčiau... Tačiau uždarius duris, paliekamas atviras langas – išeitis visuomet yra, tik reikia mokėti ją pastebėti.
Gražuolė virto modeliu vyru
Gražuolė virto modeliu vyru / „Youtube“ stopkadras
Temos: 2 Mada Vyras

Moteris, džiuginusi savo kūno formomis ir grožiu, nusprendė, kad kuo puikiausiai gali tapti modeliu... vyru! Esą jos išvaizda tokia androginiška, kad dėl to nekils jokių keblumų.  Šviesūs plaukai, kuriuos kaipmat sudorojo kirpėjo žirklės, virto tamsiais, moteriški iškilumai pasislėpė, ir štai mados podiumu žygiuoja dvilytis modelis.

„Visada maniau, kad atrodau vyriškai. Tik pažvelkite į platų mano žandikaulį, aukštą kaktą ir ryškius antakius“, – tikina Elliott. Šiuo metu tai – privalumas, ką moteris ir stengiasi pabrėžti dėvėdama atitinkamą aprangą, rinkdamasi vyriškus aksesuarus. Trumpai tariant, fotografavimasis bikinių reklamai egzotiškuose paplūdimiuose virto istorija...

„Be to, vyrai modeliai turi kur kas daugiau laiko, neskubama jų pakeisti vis jaunesniais“, – sako E. Sailors.

Tai ne pirmas kartas, kai vienos lyties modeliai mados pasaulyje yra kur kas paklausesni, nusprendę pasirinkti priešingą lytį. Galime paminėti Andrejų Pejicą, Casey Legler, Stanyslasas Fedyaninas ir kt. Būtent androginiškumas ir garantuoja jiems sėkmę, nes jie – kitokie.

APIE ANDROGINUS PLAČIAU SKAITYKITE STRAIPSNYJE NAUJA VYRŲ IR MOTERŲ KARTA – ANDROGINAI

Tiesa, Elliott, kurios net vardas skamba vyriškai, nesulaukė mamos pritarimo, o štai jos vyras Adamas Santosas Coy palaiko ją ir linki sėkmės. Juk vis dėlto tai visiškai nauja kelionė beieškant savęs, ar ne?

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius