Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto sensacija tapusi nuotrauka: ką reiškia būti drąsiu?

Prieš keletą dienų garsi mados apkūnioms moterims (angl. plus size) tinklaraštininkė Jessica Kane savo socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo ganėtinai atvira savo pačios nuotrauka.
Jessica Kane
Jessica Kane / „Facebook“ / Marcy Guevara nuotr.

Vilkėdama vien tik maudymosi kostiumėlį ir nė kiek neslėpdama savo apvalumų, ji nuotraukai pozavo stovėdama paplūdimyje. Netrukus jos nuotrauka tapo tikra interneto sensacija, o jos peržiūros išaugo net iki 19 milijonų.

Taip pat skaitykite: Stiliaus patarimai ir aprangos deriniai apkūnioms moterims

Sulaukusi daug palankių vertinimų, paskatinimų ir pagyrimų už didelę drąsą, Jessica Kane prie šios nuotraukos nusprendė parašyti ir savo komentarą. Norėdama motyvuoti moteris, kad šios nebijotų demonstruoti savo kūno, J. Kane komentare garsiai pareiškė, kad ši nuotrauka, anot jos, visiškai nebuvo drąsi, mat ne savo kūno demonstravimas parodo tikrąją žmogaus drąsą.

 

THIS WAS NOT BRAVE. I've been told how brave I am for not having a coverup, but going with out a wrap would only take...

Posted by Jessica Kane on Tuesday, 14 April 2015

Savo komentare Jessica Kane rašė:

„Tai nebuvo drąsu. Daug kas man sakė, kad esu drąsi vien todėl, kad nuotraukai pozavau niekuo neprisidengusi, bet pozuoti neprisidengus būtų drąsu tik tuo atveju, jei man bent kiek rūpėtų kitų žmonių nuomonė, o man ji visiškai nerūpi. Žinote, kas išties reikalauja drąsos?

Šeima, kuri kovoja su tragiška liga, motina, kuri bando įveikti didžiulę priklausomybę, žmogus, kuris bando išsilaisvinti nuo smurto artimoje aplinkoje, ar galiausiai tas, kuris jau susiplanavęs savižudybę vis dar bando ieškoti pagalbos. Būtent tai yra drąsa, o ne maudymosi kostiumėlio vilkėjimas paplūdimyje. Gyvenkite ir rūpinkitės tik tuo, kas gyvenime iš tiesų yra svarbu.“

Taip pat skaitykite: Mados tinklaraštininkė Sandra Ubartienė pataria, kaip rengtis besilaukiančioms moterims

Tinklaraščio apkūnioms moterims autorė kitame savo „Facebook“ įraše paskatino visas moteris mylėti savo kūną ir niekuomet jo nesigėdyti, o apkūnioms moterims ji patarė nesiliauti ieškojus savo stiliaus ir nuolat domėtis bei sekti mados naujoves.

„Mada yra kur kas daugiau nei tik medžiaga, sukirpimas ar spalva. Juk drabužiai gali jums suteikti laisvę. Pati tai pajutau dar 2004-aisiais, kuomet atidariau savo pirmąją drabužių parduotuvę apkūnioms moterims. Noriu paskatinti apkūnias moteris nebijoti sekti mados naujovių, juk internete apstu puikių mados tinklaraštininkių, žurnalų ir tinklalapių, kuriuose kiekvieną dieną galite pasisemti nepaprastai daug įkvėpimo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius