Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite stilingiausią 2018 m. Lietuvos vyrą

Jau trečius metus iš eilės „Vyrų mados savaitėje“ bus apdovanojamas stilingiausias Lietuvos vyras. Praėjusiais metais iš dizainerio Juozo Statkevičiaus titulą perėmė atlikėjas Donatas Montvydas. O šiemet dėl stilingiausiojo vardo varžysis net 30 Lietuvos verslo, mados ir meno sričių atstovų.
Iš kairės: Andrius Sergejenko, Marius Lucka, Lukas Gricius, Tadas Rimgaila
Iš kairės: Andrius Sergejenko, Marius Lucka, Lukas Gricius, Tadas Rimgaila / 15min montažas

„Stilius yra labai plati sąvoka ir tai ne tik drabužiai. Stilingiausiųjų rinkimai yra pozityvi iniciatyva, skirta geriausiems pavyzdžiams parodyti ir įkvėpti visus būti drąsesnius. Lietuvoje vis daugiau stilingų vyrų, tad kaip ir kasmet neapsiribojome vienos kategorijos apdovanojimais.

Norime parodyti, kad stilingu gali tapti kiekvienas vyras ir visai nesvarbu, ar jo skonis ir gyvenimo būdas įkvepia rinktis modernius, klasikinius, ar bohemiško stiliaus drabužius. Tuo stilius ir yra žavingas, nes jis gali būti įvairus“, – pasakojo „Vyrų mados savaitę“ organizuojančių vyrų stiliaus namų „Trend Wave“ įkūrėja Marija Palaikytė.

Balsavimas vyks iki gegužės 3 d., o visų nominacijų nugalėtojai bus paskelbti ir apdovanoti gegužės 4 d. kultūros bare „Kablys“, per „Vyrų mados savaitės“ uždarymo renginį. Mados, meno ir kultūros ekspertai apdovanos šešių nominacijų nugalėtojus ir galiausiai paskelbs pagrindinį internetinio balsavimo metu išrinktą stilingiausią Lietuvos vyrą.

Šiemet organizatoriai išskiria „Klasikinio stiliaus“, „Geriausio sceninio įvaizdžio“, „Modernios klasikos“, „Pažabojusio tendencijas“, „Stilingiausio bohemiečio“ ir projekto partnerio „L'Officiel Mada“ kategorijas.

„Džiaugiamės, kad stilingiausiojo rinkimai sulaukia vis didesnio balsuojančiųjų palaikymo. Žmonės domisi ir noriai išreiškia savo poziciją, tad neabejojame, kad geras pavyzdys įkvėps vis platesnę auditoriją. Žinoma, daugiausia dėmesio sulaukia „Metų vyro“ nominacija. Taigi visi tikrai nekantraujame sužinoti, kas taps šių metų stilingiausiu Lietuvos vyru“, – teigia stiliaus namų bendraturtė Julija Valiulienė.

Stilingiausio Lietuvos vyro titulu visus metus iki kitos „Vyrų mados savaitės“ galėsiantis didžiuotis laimėtojas bus apdovanotas išskirtiniu prizu. Nugalėtoją galite rinkti ir jūs – atiduokite savo balsą aukščiau esančioje balsavimo lentelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius