Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką vilkėti, einant į mieste vykstančią vestuvių šventę?

Yra daug priežasčių, kodėl miesto vestuvės yra geriausios. Dažniausiai šventė vyksta ne ant žolės, tad drąsiai galite avėti aukštakulnius, nesibaimindamos, kad plonas kulnas įstrigs ir pamesite batelį. Jei tame mieste gyvenate, bet kada galite grįžti namo pasiimti ką pamiršusios. Vienintelė problema ruošiantis tokiai šventei yra apranga – ką šia proga vilkėti?
Selena Gomez, Pixie Lott, Elizabeth Hurley, Tilda Swinton
Selena Gomez, Pixie Lott, Elizabeth Hurley, Tilda Swinton / Vida Press nuotr.

Portalas whowhatwear.co.uk parengė penkis paprastus patarimus, į kuriuos vertėtų atkreipti dėmesį, ruošiantis mieste vykstančių vestuvių šventei.

  • Galite eksperimentuoti su daugiau madingų dalykų, nei paprastai dėvite eidama į vestuves.
  • Arba galite rinktis paprastą, vadinamųjų švarių linijų suknelę – tai vienas lengviausių sprendimų, bet tinkamas šiai progai.
  • Norite juodos? Prašom. Ji tokia pat priimtina, kaip ir kokteilinės suknelės.
  • Drąsiai galite rinktis ir aukštakulnius, ir lygiapadžius batelius. Tik įsitikinkite, kad jie patogūs ir išbūsite visą vakarą – su visais šokiais ir pasivaikščiojimais.
  • Šiai progai nebūtinai turite rinktis suknelę. Tiks ir kostiumėlis, tik atkreipkite dėmesį į aksesuarus – neturėtumėte atrodyti kaip atėjusi į biurą.

Ir štai keletas britų portalo atrinktų pavyzdžių, ką vilkėdamos atrodysite tikrai gerai.

Gėlėta suknelė

Gėlių raštai vis dar madingi, tik jei rinksitės tokią suknelę, ji turėtų būti šviesi ir ryški. Tai juk vestuvės, derėtų atrodyti madingai, todėl drąsiai galite eksperimentuoti su siluetais.

A post shared by Maja (@majawyh) on

Puošnūs lygiapadžiai bateliai

Avėdama patogius lygiapadžius batelius galėsite vaikščioti po visą miestą, jei netikėtai prireiktų. Svarbiausia – prie jų priderinkite savo mėgstamiausią vasarinę suknelę.

Marškinių tipo suknelė

Tokio tipo suknelė puikiai tinka į biurą, ar ne? Tačiau ji tikrai tinka ir į vestuvių šventę. Kad neatrodytumėte per daug oficialiai, prie jos derinkite auksinio ar sidabrinio atspalvio (angl. metallic) batelius ar basutes.

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Maža juoda suknelė

Pats pavadinimas kalba už save – klasika, ir nieko daugiau nepridursi. Jei jaučiatės patogiai vilkėdama mažą juodą suknelę, vilkitės ją, priderinkite aukštakulnius ir mažą rankinę – atrodysite nuostabiai.

Raudona suknelė

Kad ir kaip kartais „spjaudotės“ ir vengiate raudonos, iš tiesų tai yra spalva, kuri tinka visoms. Puikiai atrodysite vilkėdama gana paprastą raudoną suknelę, derindama prie jos vadinamuosius „kitten heels“ – smailėjančius žemakulnius batelius – ir pintą krepšį-rankinę (pastarosios ypač madingos šią vasarą!).

Apnuoginti pečiai

Eidama į vestuves tikrai galite vilkėti suknelę ar palaidinę, atidengiančią šiek tiek kūno – pavyzdžiui, apnuoginančią pečius. Jei jūsiškė bus tokia drąsi kaip nuotraukoje, o ceremonija vyks bažnyčioje, nepamirškite pasiimti švarkelio – tokioje vietoje derėtų kiek prisidengti. Kita vertus, švarkelis pravers ir vakare, kai atvės oras.

A post shared by Natasha Ndlovu (@natashandlovu) on

Kostiumėlis

Kelnės ir švarkas vargiai būtų tinkama apranga vestuvėms, bet toms, kurios vyksta mieste, ji tikrai galima. Tik tokiu atveju derėtų pasirūpinti, kad švarkas nebūtų nuobodus ir turėtų kokį nors akcentą – plačias rankoves, pastebimas sagas ar pan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius