Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosminę odisėją primenantis Jeremy Scotto pasaulis, arba 2018 m. ruduo

Niujorke vykstančioje mados savaitėje amerikiečių dizaineris Jeremy Scottas drauge pristatė moterims ir vyrams skirtas ateinančio šaltojo sezono kolekcijas. Manėte, kad šiųmetė pavasario ir vasaros kolekcija buvo spalvinga? Palaukite, kol pamatysite, ką dizaineris sukūrė rudeniui.
„Jeremy Scott“ 2018 m. rudens kolekcijos modeliai
„Jeremy Scott“ 2018 m. rudens kolekcijos modeliai / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.
Temos: 1 Ruduo

Neoninės spalvos, blizgios medžiagos, nuo drabužių spalvų neatsiliekantys modelių perukai, sportiniai kostiumai, megztiniai, keistų formų ir neįprastų medžiagų sijonai, ypač ilgi „mėnulio batai“ moterims ir patrumpinta versija vyrams. Kaip rašė Vogue.com, kolekcijai apibūdinti tiktų ir tokie „epitetai“ kaip devintojo dešimtmečio italų diskoteka ar filmas „Penktasis elementas“.

Kolekcijos atidarymo modeliu tapo Gigi Hadid, vilkinti trumpą švelniai rožinę palaidinę-džemperį su užtrauktuku ir sidabrinį sarafaną.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Jeremy Scott“ 2018 m. rudens kolekcijos modelis
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Jeremy Scott“ 2018 m. rudens kolekcijos modelis

Ateinančio rudens kolekcijoje vyraujantys pūkučiai įkvėpti „Popples“ meškučių. Jokia naujiena, kad J.Scottas savo kolekcijose naudoja animacinio personažo motyvą, taip darė ilgą laiką. Tačiau šie meškučiai turėjo ir kitokį atspalvį.

„Cicciolina – vengrų-italų porno žvaigždė – nešiodavosi tokius meškučius“, – Vogue.com sakė dizaineris. Pasak jo, gundymas, mielumas ir linksmumas čia telpa viename. Išdykėliška laukinės kosminės odisėjos istorija – pasitikėjimas, išreikštas per kitčą. Ir niekas kitas jokioje kitoje planetoje nesugebėtų to padaryti geriau už J.Scottą.

TAIP PAT SKAITYKITE: T.Fordas pristatė ryškių spalvų ir gyvūnų raštų išmargintą rudens kolekciją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius