-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuo ypatingos odinės rankinės iš Italijos?

,,Pagaminta Italijoje” - šie žodžiai kiekvienam sukelia vienokius ar kitokius jausmus. Italija nuo neatmenamų laikų garsėja ne tik savo gamtos išskirtiniu grožiu ar maisto kultūra, nuostabiais meno kūriniais ir architektūra, bet ir odos apdirbimo meistriškumu ir originalumu. Natūralios odos gaminiai, kaip ir tekstilė - Italijos pasididžiavimas. Odos apdirbimo meistrų gaminiai garsėja visame pasaulyje iki šių dienų, nes tai siejama su itin aukštos kokybės ir išvaizdos sąvokomis. Bet kokie odos gaminiai, pagaminti Italijoje, išpildo pačius didžiausius lūkesčius.
Kuo ypatingos rankinės iš Italijos
Kuo ypatingos rankinės iš Italijos / Partnerio nuotr.

Odos, pagamintos Italijoje, išskirtinumai

Itališki odos dirbiniai, tame tarpe ir natūralios odos rankinės yra populiarūs dėl itin aukštos kokybės. Tai didžiausias, bet ne vienintelis itališkų odinių gaminių privalumas. Italijoje odos apdorojimo procesai yra ilgi, nes siekiama pašalinti visos jos natūralius trūkumus ir nelygumus. Todėl, bėgant metams, taip kruopščiai apdirbta oda, įgauna išskirtinį grožį bei įgyja papildomą vertę. Itin daug odinių gaminių sukuriama Florencijoje (Toskanos regionas), o viso pasaulio madų sostinėje Milane galima rasti didelį pasirinkimą tiek rankų darbo, tiek gamyklinių batų ir rankinių. Dalį išskirtinės išvaizdos prekių galima įsigyti auštosios mados namuose. Suprantama, tokių prekių kaina taipogi yra nemenka. Dėvėdami itališkus natūralios odos batus ar rankinę, patys jaučiamės išskirtiniai, nepriklausomai ar tai žinomų dizainerių, ar masinės gamybos dirbiniai.

Iki šiol mados pasaulio užkuliusiuose yra diskutuojama, ką labiau perka moterys – rankines ar batus? Ir vieno, ir kito nebūna perdaug – taip atsakytų dažna moteris. Yra manoma, kad geri odiniai batai ir kokybiška odinė rankinė – moters išskirtinumo ir stiliaus pojūčio ženklas. O kadangi visame pasaulyje Italijoje gaminama oda yra labai populiari, įsigyti odinę itališką rankinę – kiekvienos moters svajonė. Tačiau tikri Italijos meistrai jokiais būdais nepamiršta ir vyriškosios auditorijos. Turbūt nieko nėra solidžiau ir autentiškiau, nei Italijoje pagaminta odinė piniginė, kuprinė ar portfelis.

Kokybė – itališkos odos bruožas

Natūralios odos dirbiniai nuo seno yra vertinami dėl savo išskirtinumo ir ilgaamžiškumo. Ir iš tiesų, gerai prižiūrima odinė rankinė ar piniginė suteiks malonumo ne vienerius metus. Tačiau ar kada pagalvojote, kodėl taip yra? Kuo kokybiška oda yra pranašesnė už dirbtines medžiagas? Visų pirma Italijoje, kur odos gaminiai turi išskirtinę vertę, odos apdorojimui bei odinių gaminių gamybai yra skiriamas išskirtinis dėmesys. Kitaip nei kituose gamybiniuose procesuose, odos gamybai yra naudojamos ne automatizuotos mašinos, bet odos meistrų rankų darbas. Tik preciziškai iškirptos, susiūtosir apdorotos odos iškarpos gali sukurti norimą gaminį, kuris yra kuriamas pagal dizainerių paruoštą eskizą, atitinkantį šiuolaikines mados tendencijas.

Būtent dėl ilgų ir sudėtingų gamybos procesų ir patyrusių meistrų rankų darbo odos gaminių kainos yra aukštesnės už kitas nenatūralias alternatyvas. Ir jeigu kur nors aptikote tariamai natūralios odos gaminius už itin žemą kainą, nuo tokių pardavėjų bėkite kuo toliau. Kokybiškai ir profesionaliai paruošti tikros natūralios odos dirbinius užima laiko ir kainuoja, tad tokius pirkinius pirkite tik patikrintose vietose.

Odinės rankinės iš Italijos

Jeigu ieškote kokybiškų odinių rankinių iš Italijos, Domini Leather svetainėje rasite tai, kas patenkins ir jūsų skonį. Mūsų atvežamos Italijoje pagamintos rankinės yra autentiškos, todėl padės išsiskirti iš minios ir jums. Rinkitės kokybę iš pirmų rankų ir būkite pasitikintys savimi kiekviename žingsnyje, kuriame jus lydės Itališka mada. Grazie ea presto!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius