Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietpalčius „su anties uodega“ kuriančios lietuvės pristatė pirmąją „unisex“ kolekciją

Pirmasis lietuviškų lietpalčių ženklas „Ducktail Raincoats“ pristatė ilgai lauktą naujieną – „unisex“ stiliaus lietpalčius, sukurtus tiek moterims, tiek vyrams. Ši kolekcija, įkvėpta pirmtako – „anties uodegos“ silueto lietpalčio, pristatyta neįprastoje vietoje – apleistuose šiltnamiuose.
Nauja „Ducktail Raincoats“ kolekcija
Nauja „Ducktail Raincoats“ kolekcija / „Ducktail Raincoats“ nuotr.

Kūrėjos Vigita Garbuzaitė ir Virginija Gildutė vos tik pristačiusios pirmuosius lietuviškus lietpalčius moterims sulaukė sėkmės ne tik gimtojoje šalyje, bet ir užsienyje. Merginos prieš pusmetį pristatė ir vaikiškų lietpalčių seriją, tačiau sulaukusios vis daugiau vyriškos auditorijos užklausų ėmėsi kurti ir vyrišką lietpalčio modelį, kuris tiktų ir moterims.

„Ducktail Raincoats“ nuotr./Virginija Gildutė ir Vigita Garbuzaitė
„Ducktail Raincoats“ nuotr./Virginija Gildutė ir Vigita Garbuzaitė

„Pamename, kad pirmasis mūsų klientas, kreipęsis dėl lietpalčių, buvo vyras, nors tuo metu startavome tik su moterišku modeliu. Šią „unisex“ kolekciją norėjome pristatyti neįprastai, nes pastarieji lietpalčiai išsiskiria ne tik savo universalumu, bet ir tuo, kad turi „uodegas-atšvaitus“, todėl padės būti matomiems tamsiu paros metu.

Fotosesijai pasirinkome neįprastą vietą – apleistus šiltnamius. Tai ypatinga vieta, melancholiška, tokia, kokia ir būna lietinga diena. Žiūrėdamas į kiaurus šiltnamių stogus supranti, kad jie neapsaugos nuo lietaus, jo lašai kris ant veido ir tada norėsis išlipti iš balos sausam. Todėl reikia plano B, kuris ir yra mūsų lietpalčiai, kad ne tik apsaugotų, bet ir leistų mėgautis netikėtu lietumi“, – pasakoja kūrėjos.

Ryškioje ir paslaptingoje fotosesijoje įsiamžino gerai žinomas didžėjus Modestas Švoba (Dj Rembo) ir profesionalus modelis Enrika Stanulevičiūtė. „Ducktail Raincoats“ kūrėjos džiaugiasi, kad Lietuvoje ir užsienyje jų sumanyta „anties uodegos“ koncepcija tampa vis žinomesnė ir dažnai atpažįstama. Neseniai kūrėjos sulaukė pasiūlymo prisijungti ir prie vieno projekto Anglijoje su bendrove „Rolls Royce“, kuri pastebėjo lietuvių sukurtus „anties uodegos“ lietpalčius vaikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius