Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Mados dvikova: Robertas Pattinsonas prieš Andrew Garfieldą

Savaitgalio mados dvikovoje – dviejų itin populiarių kino aktorių stiliaus triukai. Susipažinkite, jei dar nematėte jų didžiuosiuose ekranuose (nors tokių tikriausiai nedaug), tai – Robertas Pattinsonas ir Andrew Garfieldas.
Kairėje: Robertas Pattinsonas filmo „Saulėlydis: užtemimas“ premjeroje Holivude. Dešinėje: Andrew Garfieldas BAFTA apdovanojimuose Los Andžele.
Kairėje: Robertas Pattinsonas filmo „Saulėlydis: užtemimas“ premjeroje Holivude. Dešinėje: Andrew Garfieldas BAFTA apdovanojimuose Los Andžele. / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Mada

► Robertas Pattinsonas

Pirmieji žingsniai: nors visuomenei Robertas žinomas kaip jaunas vampyras iš kino ekranų, aktoriaus karjerą jis pradėjo vienoje iš „Hario Poterio“ knygos ekranizacijų.

Gimė: 1986 m. gegužės 13 d. (26 metai) Londone, Jungtinėje Karalystėje.

Tikrasis vardas: Robertas Douglasas Thomas Pattinsonas.

Filmai, kuriuose galite išvysti šį aktorių: „Nibelungų žiedas“, „Haris Poteris ir ugnies taurė“, „Haris Poteris ir Fenikso brolija“, „Saulėlydis“, „Jaunatis“, „Prisimink mane“, „Kosmopolis“, „Brėkštanti aušra“ (1 ir 2 dalys).

Shutterstock nuotr. / Robertas Pattinsonas filmo Vanduo drambliams premjeroje Berlyne.
Shutterstock nuotr. / Robertas Pattinsonas filmo „Vanduo drambliams“ premjeroje Berlyne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

► Andrew Garfieldas

Pirmieji žingsniai: karjerą Andrew pradėjo vaidindamas įvairiuose paaugliams skirtuose serialuose, o pirmas rimtas ir pripažintas jo vaidmuo buvo fantastiniame filme „Daktaro Parnaso fantazariumas“.

Gimė: 1983 m. rugpjūčio 20 d. (29 metai) Los Andžele, JAV (tačiau turi dvigubą – Jungtinių Valstijų ir Didžiosios Britanijos – pilietybę).

Tikrasis vardas: Andrew Russellas Garfieldas.

Filmai, kuriuose galite išvysti šį aktorių: „Ramūs tarp vilkų“, „Socialinis tinklalapis“, „Neleisk man išeiti“, „Nepaprastas žmogus voras“.

Scanpix nuotr. / Andrew Garfieldas pozuoja portretui Niujorke praėjusių metų vasarą, reklamuodamas savo filmą Nepaprastas žmogus voras.
Scanpix nuotr. / Andrew Garfieldas pozuoja portretui Niujorke praėjusių metų vasarą, reklamuodamas savo filmą „Nepaprastas žmogus voras“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiliaus subtilybės

Abu aktoriai puikiai atrodo tiek su drąsių spalvų kostiumais, tiek su klasikiniais pilkais atspalviais. Patarimas nusprendusiems puoštis raudonai ar šia gyva spalva papuošti draugą: rinkitės tamsesnį, sodresnį atspalvį, mat tuomet kostiumas atrodys daug solidžiau. Aktoriai – puikus pavyzdys, kaip originaliai, bet neekscentriškai gali atrodyti burgundiško vyno ir tamsių pomidorų spalvos.

Shutterstock ir Scanpix nuotr. / Kairėje: Robertas Pattinsonas Saulėlydis: užtemimas premjeroje Los Andžele. Deainėje: Andrew Garfield su savo mergina aktore Emma Stone atvyksta į Nepaprastas žmogus voras kino juostos pristatymą Paryžiuje.
Shutterstock ir Scanpix nuotr. / Kairėje: Robertas Pattinsonas „Užtemimo“ premjeroje Los Andžele. Dešinėje: Andrew Garfieldas su savo mergina aktore Emma Stone „Nepaprasto žmogaus voro“ kino juostos pristatyme Paryžiuje

 

Andrew taip pat išbando sodraus vyno spalvą, kuri puikiai tinka prie šviesios odos, o Robertas Pattinsonas eksperimentuoja ir renkasi pavojingesnę – ryškiai žalią – spalvą.

Shutterstock ir Scanpix nuotr. / Ia kairės: Robertas Pattinsonas ir Andrew Garfieldas.
Shutterstock ir Scanpix nuotr. / Iš kairės: Robertas Pattinsonas ir Andrew Garfieldas

 

Paprasta, bet ne prasta pilka

Anksčiau pilka spalva buvo vadinama menininkų spalva, šiandien ji – tiesiog nepriekaištingas aprangos sprendimas tiems, kuriems pabodo spintoje kabantis juodas kostiumas. Tvidinis ar languotas švarkas, deranti pilka liemenė – variantų eksperimentams čia daugybė!

Kairėje: Robertas Pattinsonas su mergina ir kolege Kristen Stewart Berlyne. Deainėje: Andrew Garfield premjeroje Vokietijoje.
Shutterstock nuotr. / Kairėje: Robertas Pattinsonas su mergina ir kolege Kristen Stewart Berlyne. Dešinėje: Andrew Garfield premjeroje Vokietijoje.

 

Iškalbinga detalė

Tai viską pasakantis kaklaraištis. Tamsus ir sodrus kaip pernokusi vyšnia ar ryškus ir žaismingas tarsi saldainio popierėlis – kaklaraištis visuomet bus ta maža detalė, užbaigianti įvaizdį ir apibūdinanti nuotaikos pokyčius.

Kairėje: Robert Pattinson Niujorke, deainėje: Andrew Garfield.
Shutterstock nuotr. / Kairėje: Robert Pattinson Niujorke, dešinėje: Andrew Garfield.

 

Raštų žaismas šiokiai dienai

Kasdienei aprangai biure taip pat galite drąsiai skolintis idėjas iš šių aktorių aprangos: dryžiai, langeliai – pats tas. Spalvos ir raštai sukuria nerūpestingumo įspūdį, tačiau tai – vis dar klasikinė apranga!

Shutterstock ir Scanpix nuotr. / Ia kairės: Robertas Pattinsonas. Deainėje: Andew Garfieldas su Emma Stone Tokijuje.
Shutterstock ir Scanpix nuotr. / Iš kairės: Robertas Pattinsonas. Dešinėje: Andew Garfieldas su Emma Stone Tokijuje.

 

Tekstas Akvilės Lesauskaitės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius