-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados ir dizaino gerbėjus Klaipėdoje suburs mugė „Design for life“

Pavasaris – puikus metas atnaujinti savo garderobą ir namus, o dar geriau, kai tą darydami palaikome Lietuvos kūrėjus. Išskirtinę progą susipažinti su originaliais jų darbais ir pasisemti stiliaus idėjų turės visi mados ir dizaino mugės „Design for life“ lankytojai. Šis renginys Klaipėdoje vyks jau kitą savaitgalį, balandžio 9-ąją.
Renginio dalyvių darbai
Renginio dalyvių darbai / Organizatorių nuotr.

Kaip teigia organizatoriai, pagrindinis mugės tikslas – suburti įdomiausius šalies kūrėjus ir pristatyti dizaino gaminius, kurie ne tik teikia estetinį pasitenkinimą, bet ir yra praktiškai pritaikomi kasdieniame gyvenime, nuspalvina rutiną.

Organizatorių nuotr./„Kaupo“ papuošalai
Organizatorių nuotr./„Kaupo“ papuošalai

„Išskirtiniais gaminiais prekiaujantys mugės dalyviai pristatyti savo kūrinių į Klaipėdą susirinks iš visos Lietuvos. Jų prekių pirkėjai neras nė vienoje standartinėje parduotuvėje, o mugėje turės progą pasirinkti iš daugybės daiktų bei susipažinti su patikusių kūrinių autoriais, gauti jų patarimų ir specialių nuolaidų, užmegzti įdomių pažinčių“, – apsilankyti renginyje vilioja jo organizatorė Kristina Baltrukėnaitė.

Mugė sukvies daugiau kaip 100 originaliausių Lietuvos kūrėjų, kurie pristatys vienetinius, rankų darbo gaminius. Vakarų Lietuvos gyventojai ir svečiai renginyje sutiks ir naujų kūrėjų, ir jau žinomų bei pamėgtų vardų. Uostamiestyje savo gaminius pristatys tokie pripažinti prekės ženklai, kaip „wake me not“, „Barakuda clothes“, „MUNE design“, „Coaty coat“, „Koppa“, „Linensheep“, dizainerė Diana Paukštytė bei daugelis kitų.

Organizatorių nuotr./„Koopa“ kurti drabužiai
Organizatorių nuotr./„Koopa“ kurti drabužiai

Be stilingų ir įdomių drabužių suaugusiesiems, bus apstu ir originalių rūbų vaikams. Žaismingą ir mielą aprangą vaikams ir mamoms pristatys tokie prekės ženklai kaip „Kiddoti“ ir „MURR“.

Organizatorių nuotr./Mugės dalyvis
Organizatorių nuotr.

Mugės organizatoriai žada ne tik jaukią atmosferą ir platų įdomių daiktų pasirinkimą, bet ir veiklų visai šeimai. Renginio metu veiks vaikų zona, bus organizuojamos dirbtuvėlės, improvizuoti laikinų tatuiruočių salonai, šaržų piešimas ir kitos pramogos.

Organizatorių nuotr./Dianos Paukštytės kolekcijos modeliai
Organizatorių nuotr./Dianos Paukštytės kolekcijos modeliai

Mugė „Design for life“ Klaipėdos „Švyturio“ arenoje – balandžio 9 dieną, šeštadienį. Įėjimas į mugę nemokamas.

Daugiau informacijos apie renginį ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius