Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujosios „H&M“ kolekcijos veidu tapo supermodelis ir filantropė Natalia Vodianova

Švedų drabužių gigantas „H&M“ šį pavasarį pristatys naują kolekciją „Conscious Exclusive“, kuria pagrindinis dėmesys skiriamas tvarumui ir stiliui: visi drabužiai pasiūti iš novatoriškos tvarios medžiagos BIONIC® – perdirbto poliesterio, pagaminto iš plastikinių pakrantėse surinktų atliekų. Pirmą kartą šio prekių ženklo veidu tapo supermodelis ir filantropė Natalia Vodianova.
Natalia Vodianova, „H&M“ kolekcija
Natalia Vodianova, naujoji „H&M“ kolekcija „Conscious Exclusive“ / Gamintojų nuotr.

Naujojoje „H&M“ kolekcijoje „Conscious Exclusive“ – puošnūs drabužiai moterims, vyrams ir vaikams, taip pat ekologiški kvapieji aliejai. Kolekcija bus pasiekiama apytiksliai 160 parduotuvių visame pasaulyje ir internete nuo balandžio 20 dienos.

Svarbiausiu kolekcijos akcentu tapo lengva plisuota pastelinės rožinės spalvos suknelė, kuria pasipuošė pirmą kartą šio prekių ženklo kampanijos veidu tapusi supermodelis N.Vodianova.

TAIP PAT SKAITYKITE: Holivudo garsenybių plaukų stilistas pataria: 10 triukų, kurie padės užsiauginti plaukus

Gamintojų nuotr./Natalia Vodianova, „H&M“ kolekcija
Gamintojų nuotr./Natalia Vodianova, „H&M“ kolekcija

„Didžiuojuosi galėdama būti šios kampanijos dalimi. Nuostabu matyti pažangą, daromą kuriant tvarius audinius ir einant tvaresnės mados ateities link“, – sako N.Vodianova, vilkinti suknelę iš perdirbto poliesterio, pagaminto iš pakrantėse surinktų atliekų.

Prekių ženklo atstovų teigimu, „H&M“ yra viena daugiausia perdirbto poliesterio naudojančių įmonių pasaulyje ir viena didžiausių ekologiškos medvilnės pirkėjų. 20 proc. „H&M“ gaminių asortimento dabar gaminami iš tvaresnių medžiagų (2015 m.) ir siekiama, kad šis skaičius kasmet augtų.

Medvilnei keliamas tikslas – kad iki 2020 m. ji taptų 100 proc. tvariu audiniu. Vienas bendrovės siekių – kad tvarūs, geros kokybės madingi drabužiai būtų pasiekiami kuo daugiau žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius