-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niujorke prasidėjusioje mados savaitėje pristatyta „Tom Ford“ 2019 m. pavasario kolekcija

Rugsėjo 6-ąją oficialiai prasideda mados savaičių maratonas, apimantis keturias didžiąsias mados sostines – Niujorką, Londoną, Milaną ir Paryžių. Šiąnakt (Lietuvos laiku) Niujorke prasidėjo mados savaitė, kuri tęsis iki rugsėjo 12-osios. Vienas pirmųjų joje savo naujausią – 2019 m. pavasario ir vasaros – kolekciją pristatė amerikiečių dizaineris Tomas Fordas.
„Tom Ford“ 2019 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai
„Tom Ford“ 2019 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

T.Fordas, šį sezoną nusprendęs nebeduoti įprastų interviu po kolekcijos pristatymo, savo pranešime paaiškino, kad praleido daug laiko svarstydamas, kas buvo tas pirmasis dalykas, įtraukęs jį į mados pasaulį.

„Tapau dizaineriu, nes norėjau, kad vyrai ir moterys pasijustų gražesni, ir suteikti jiems daugiau pasitikėjimo savimi. Jausmas žinant, kad jie atrodo geriausiai, kaip gali, ir tokius save pristato pasauliui. Norėjau sukurti savimeilę glostančius drabužius. Tokius, kuriuos vilkėdamas žmogus atrodytų aukštesnis ir lieknesnis, gražesnis ir žavesnis“, – vogue.com cituojamas dizaineris.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Tomas Fordas
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Tomas Fordas

Tai buvo viliojantis pasiūlymas anuomet, tai tebėra toks pat viliojantis pasiūlymas ir šiandien – užtenka pažvelgti į mados namų „Tom Ford“ kolekcijos pristatymo pirmąją eilę, kurioje – būrys žvaigždžių – nuo Tomo Hankso iki Henry Goldingo ir Cardi B.

Kitų metų šiltajam sezonui skirtoje dizainerio kolekcijoje – drabužiai moterims ir vyrams.

Damoms sukurti žavingi kostiumėliai: nėriniais puošti šilkiniai sijonai iki kelių, švarkeliai ir korsetai, taip pat suknelės, vyriško kirpimo švarkai, kurie derinami su vidutinio ilgio sijonais.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Tom Ford“ 2019 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Tom Ford“ 2019 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Nors kolekcijoje daug juodos spalvos, čia netrūko ir pavasariui bei vasarai skirtų šiltų tonų: kūno atspalvio, švelniai rožinės ir alyvinės, baltos.

Džentelmenus dizaineris papuošė kostiumais, prie kurių derino panašių atspalvių marškinius ir megztukus, ant podiumo matėme ir modelių, vilkinčių lietpalčius, trumpas odines striukes.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Tom Ford“ 2019 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Tom Ford“ 2019 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

„Manau, kad mada šiek tiek pasimetė savo kelyje ir dabar visiems mums labai lengva paskęsti tendencijose, kurios neturi ryšio su tuo, ką vyrai ir moterys iš tiesų nori dėvėti“, – sakė T.Fordas.

Kviečiame pasižvalgyti, kaip grožį, apie kurį kalba, įsivaizduoja pats dizaineris ir ką nuostabaus sukūrė kitų metų šiltajam sezonui.

VIDEO: Niujorko mados savaitė: „Tom Ford“ 2019 m. pavasario kolekcija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius