Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paryžiuje pristatyta „Chanel“ aukštosios mados kolekcija – bohemiško stiliaus vestuvėms

Antradienį, vykstant Paryžiaus aukštosios mados savaitei, tradiciškai Didžiuosiuose rūmuose (angl. Grand Paleis) mados namai „Chanel“ pristatė 2021 m. pavasario ir vasaros aukštosios mados kolekciją, kviečiančią nusikelti į jaukią vestuvių ar šeimos šventę Pietų Prancūzijoje.

Naujausią prancūzų mados namų kolekciją sudaro 32 modeliai, tarp jų – puošnios suknelės, pūsti tiulio ir ilgi raukiniais dekoruoti sijonai, tvido kostiumai, karoliukais siuvinėtų švarkų, kelnių ir palaidinių deriniai ir galiausiai – nuotakos suknelė.

„Chanel“ kūrybos vadovė Virginie Viard, kaip rašo vogue.com, sakė, kad tai – ne įprastos puošnios vestuvės, kokių būtų galima tikėtis iš Paryžiaus aukštosios mados kolekcijos, o labiau bohemiško stiliaus vestuvės ar šeimos šventė kaime nei „Ritz“ viešbutyje.

Kad atspindėtų vestuvių, vykstančių Pietų Prancūzijoje, žavesį, Didieji rūmai buvo atitinkamai transformuoti – podiumą įrėmino didžiulės arkos, perpintos žaluma ir gėlėmis, visoje erdvėje buvo iškabintos jaukumą kuriančios lemputės, išrikiuotos medinės kėdės, skirtos kviestiniams kolekcijos svečiams, o modelių galvas puošė gėlių vainikai.

VIDEO: Didžiuosiuose rūmuose Paryžiuje „Chanel“ pristatė 2021 m. pavasario ir vasaros aukštosios mados kolekciją

Kolekcijos pristatymo vaizdo įraše matyti, kad susirinkę svečiai sėdi išlaikydami saugų atstumą. Tarp jų – aktorės Penelope Cruz, Marion Cotillard ir Vanessa Paradis, taip pat Charlotte Casiraghi – Hanoverio princesės Caroline ir Stefano Casiraghi dukra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius