-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutiniai vasaros išpardavimų atodūsiai: ką dar vertėtų spėti įsigyti?

Nors išpardavimais didžiosios drabužių parduotuvės lepino bene visą šiltąjį sezoną, vis dėlto nemažai pirkinių esame linkę pasilikti būtent paskutiniosioms vasaros savaitėms. Tiesa, atrodo, kad parduotuvių lentynos tiesiog lūžta nuo akcijų lipdukais margintų prekių, o galva sukasi nuo asortimento gausos.
Paskutiniai vasaros išpardavimų atodūsiai: ką dar vertėtų spėti įsigyti?
Paskutiniai vasaros išpardavimų atodūsiai: ką dar vertėtų spėti įsigyti? / Vida Press ir 123rf nuotr.

Tokiu atveju iškyla vos viena problema – kaip nepasimesti pirkinių gausoje ir iš parduotuvės išeiti su maišeliu, pilnu vertingų ir panaudojamų, o ne beprasmių prekių. Kitas klausimas – ar tebepildyti besibaigiančios vasaros garderobą, ar jau ruoštis artėjančiam – rudens – sezonui? Straipsnyje aptarsime į kokius pirkinius vertėtų atkreipti dėmesį, jeigu dar planuojate savo vizitus į išpardavimais nuklotas parduotuves.

Marškiniai. Apranga, kurią be išimčių įsigyti turėtų visi ir visos, artėjant vėsesniems sezonams. Klasikiniai ar šiek tiek stilizuoti ir modifikuoti marškiniai asocijuojasi su grįžimo į biurus, universitetus, mokyklų suolus metu, tad ir išpardavimų lentynose derėtų atkreipti dėmesį į šį drabužį.

Renkantis klasikinius marškinius (jeigu jie ne juodi arba balti) vertėtų akcentuoti likusį spintos turinį ir įsivertinti, ar turėsite su kuo juos derinti. Jeigu pirksite stilizuotus, su išryškintomis detalėmis – apgalvokite, kur juos dėvėsite. Kai kurie marškiniai tiesiog šaukte šaukiasi būti dėvimi vakare ir išskirtinių progų, o kiti yra lengvai derinami bei bus plačiai naudojami rudens sezonu.

Žemaauliai sportbačiai. Kol kas dar nederėtų galvoti apie aukštesnio aulo ar kulniuką siekiančią avalynę, tačiau į sportbačius spjauti tikrai neverta. Sportinė avalynė, ypač geromis kainomis, visada yra patrauklus pirkinys, kurį spėsite panaudoti ir šį, ir ateinantį, rudens, sezoną.

Tiesa, rekomenduotina susikoncentruoti į minimalistinio tipo, nesunkiai prie įvaizdžio derinamą avalynę. Jeigu galvojate ir apie rudens sezoną, atkreipkite dėmesį į spalvą. Iš esmės rugsėjis ir dažnai netgi spalis Lietuvoje nebūna šalti, tad sportbačiai dar didžiąją dalį rudens puikiai pasitarnaus, vis dėlto lietingos mėnesio dienos taptų tikra kliūtimi, pavyzdžiui, baltiems sportbačiams. Išvengę šio trikdžio ir įsigiję patinkančius sportbačius, turėsite puikiai panaudojamą avalynės porą.

Apatinis trikotažas ir maudymosi kostiumėliai. Ši rekomendacija gali kiek nustebinti, nes kodėl gi pirkti maudymosi kostiumėlį besibaigiant vasaros sezonui. Priežastis labai paprasta – kaina. Parduotuvėse būtent šio tipo prekių kaina krinta drastiškai, vasarai einant į pabaigą, nes žūtbūt siekiama išsiparduoti užsilikusius maudymosi kostiumėlius. Tačiau tai ne grėsmė, o galimybė – iš anksto pasiruošite kitų metų sezonui.

Tiesa, apatinis trikotažas irgi ne išimtis. Pavyzdžiui, „Victoria's Secret“ imperija jau nuo seno pagarsėjusi savo vasariniais išpardavimais.

Džinsai. Daug komentarų, matyt, čia net nereikalaujama. Rasti tinkamas kelnes tiek per išpardavimus, tiek per reguliarųjį sezoną visais laikais būdavo beveik misija neįmanoma, nebent esate išsirinkę mėgstamą prekių ženklą, kurio produkcija jums puikiausiai tinka. Kitu atveju, džinsų paieškos tampa tikra kankyne.

Taigi, jeigu jūsų akis užtiks nukainotus džinsus, kurių tiek dizainas, tiek dydis, tiek, ne ką mažiau svarbu, kaina atitiks jūsų poreikius – net nedelsdami griebkite juos ir neabejokite, kad tiek rugpjūtį, tiek rudenį turėsite progų juos dėvėti.

Marškinėliai. Labiausiai rekomenduotini – balti trumpomis rankovėmis. Kitos spalvos, pavyzdžiui, kūno, smėlinė ar juoda irgi tinka, kai kalbame apie dėvėjimą po viršutiniu drabužiu: švarkeliu, marškiniais. Tai nėra vien tik šio vasaros išpardavimo prekė, o universalus ir praktiškas drabužis, kuris spintoje, matyt, tiesiog privalo atsirasti.

Lauke dėvimas švarkelis. Niekas nesako, kad jau derėtų žvelgti į paltus ar šiltas nuo lietaus saugančias striukes, tačiau į švarkelius, kurie tinka ir vėsesnį vasaros vakarą, – tikrai taip.

Įvairių medžiagų, nuo dirbtinės odos iki zomšos ar velveto, švarkeliai neabejotinai mirga išpardavimų lentynose, tad belieka išsirinkti jūsų norus atitinkantį ir su likusiu garderobu derantį variantą.

Svarbiausia nepamirškite apie savo spintos turinį ir jo kontekstą – nepirkite nieko tik dėl to, kad tai yra pigu ar nukainota, verčiau jau rinkdamiesi ar matuodamiesi būsimus pirkinius galvokite, ar tai atras reikšmingą vietą garderobe šalia jau turimų drabužių ir aksesuarų, avalynės.

Daugelį sezonų mėgstama odinė striukė gali puikiai derėti prie vasariškos suknelės ir sportbačių, o kiek atvėsus orams apgaubti baltus klasikinius marškinius, tad netgi iš drabužių, paminėtų šiame straipsnyje, įmanoma suformuoti keletą sezonų pasitarnaujančius derinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius