-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šlepetės per pirštą – ir laisvalaikiui, ir šventei: kokias rinktis šią vasarą?

Šlepetės per pirštą, arba kaip dažnai šnekamojoje kalboje mėgstame sakyti – „fliflopai“ (angl. „flip flops“), nebėra skirtos tik vaikščioti po kiemą ar pajūriu. Jos jau anksčiau buvo derinamos prie įvairių drabužių, o šią vasarą tapo ypač madingos dėl savo formų – žemos arba labai aukštos platformos ir kulniuko.
Šlepetės per pirštą
Šlepetės per pirštą / 123RF.com nuotr.

Stilistė Greta Kukštaitė sako, kad šią vasarą šlepetes per pirštą drąsiai galima derinti ne tik prie maudymosi kostiumėlių ar kurortui skirtos vasarinės aprangos, bet ir prie tų drabužių, kuriais rengiamės eidamos pasivaikščioti, susitikti su draugais ir pan.

„Šią avalynę drąsiai derinkite ne tik prie savo kasdienių drabužių, bet ir prie klasikinių – plačių kelnių ir oversize švarko kostiumėlio, platėjančių džinsų, prigludusių megztų vidutinio ilgio suknelių ir kt.

Prisiminkite, kad avalynė nebėra derinama prie drabužių, labiau drabužiai derinami prie avalynės. Dabar ir aukštakulniai dėvimi prie sportinio kostiumėlio, tad klausimas – prie ko derinti avalynę, galima sakyti, jau nebeegzistuoja“, – sako stilistė.

Tiesa, kalbant apie šlepetes per pirštą, būtina pabrėžti, kad šį sezoną madingos ne visiškai įprastos, o kiek patobulintų modelių.

Vienas jų – kiek grubesnis, išsiskiriantis žema arba aukšta platforma.

Kitas – elegantiškesnis, išsiskiriantis plonu kulniuku (jis gali būti ir žemas). Tokios šlepetės atrodo lyg aukštakulnės basutės per pirštą.

Paklausta, kokių spalvų šlepetes per pirštą rinktis, G.Kukštaitė sako, kad tinka visos: „Balta, juoda, kūno atspalvis – čia klasika, o mėgstančios išraiškingus akcentus gali rinktis ir labai ryškias, ir pastelines spalvas: rožinę, žalią, mėlyną ir kt.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius