Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas madingiausių šios vasaros apavų – espadrilės: kokias rinktis?

Lygiapadės, su platforma, uždaru arba atviru priekiu, paprastos, su raišteliais, dirželiais – madingos visos, nes tai juk espadrilės! Jų yra įvairiausio stiliaus, todėl lengvai derinsite prie savo mėgstamos aprangos.
Espadrilės
Espadrilės / Vida Press nuotr.

Sekdami tinklalapiu purewow.com išrinkome madingiausias šios vasaros espadriles. Pasižvalgykite.

Aplikacijos, floristiniai printai

Batai, kaip ir rankinės ar diržai, yra vienas pagrindinių aprangos aksesuarų. Jie gali puikiai papildyti, suteikti stiliui išskirtinumo ir, aišku, viską sugadinti. Tačiau tik ne šios espadrilės! Galite vilkėti paprastą suknelę, kelnes ar džinsus ir apsiauti vienas šių aplikacijomis, printais puoštų espadrilių – atrodysite puikiai, o batai taps pagrindiniu jūsų aprangos akcentu.

A post shared by Natalie Heider (@natti_nacho) on

A post shared by Lellie_NM (@i_giveyoustyle) on

A post shared by OneChicMom (@onechicmomx) on

A post shared by Arsène (@arsene_espa) on

Basučių ir šlepečių tipo

Kaipgi vasara be basučių? Odinės – šaunu, tačiau šį šiltąjį sezoną galite pavarijuoti ir savo garderobą papildyti basutėmis espadrilėmis. Jos gali turėti storesnį ar plonesnį padą, būti vienspalvės arba ne, su kaspinu ar lygiu paviršiumi. Ir jei nemėgstate atviro priekio, galite rinkitės tas, kurių uždaras.

A post shared by Eva (@scoolhunter) on

Labiausiai patinka apavas, jokiais raišteliais ir dirželiais nevaržantis kojų? Tada puikiausias pasirinkimas – įsispiriamos (angl. mules) espadrilės. Laisva, patogu ir stilinga!

A post shared by e.Allen (@eallenboutique) on

A post shared by esperanzana (@esperanzana) on

Kai apsiveja dirželiai ir raišteliai

Ši vasara neįsivaizduojama be batelių ar basučių, kuriuose nefigūruotų raišteliai, dirželiai. Džiugu, kad gamintojai nestokoja fantazijos, o mes galime rinktis ir kurti savo stilių.

A post shared by @maikystyle on

Metallic

Dar vieno šio sezono tendencijų – blizgus paviršius. Espadrilės gali būti vientisos medžiagos arba durtos iš dviejų, gali būti vienspalvės – auksinio, sidabrinio atspalvio, gali ir varijuoti. O jei labai susigundysite, nesivaržykite apsiauti ir pasiūtų iš daugybės blizgių žvynelių.

A post shared by Tami Mayrand (@tami_m) on

A post shared by Styletag (@styletagdotcom) on

A post shared by Maiki (@le_mirage) on

Aukštakulnės

Niekas negali uždrausti avėti espadrilių, kurių kulnas itin aukštas. Vis dėlto siūloma atkreipti dėmesį į keleto centimetrų kulną – tokios espadrilės taps elegantišku kasdieniu apavu, puikiai tinkančiu ir į darbą, ir į renginį ar vakarėlį.

Storapadės

Įsispiriamos, su dirželiais – rinkitės tokias, kurios labiau patinka ir yra patogesnės. Svarbiausia – platforma ir atviras priekis bei kulnas.

Tarsi sportiniai bateliai

Šiandien sportinius batelius deriname prie visko – ne tik džinsų ar šortų. Jie kuo puikiausiai tinka ir prie suknelių, sijonų, net klasikinių kelnių. Sportinių batelių tipo espadrilės itin madingos šią vasarą, tad jei pabodo įprasti, jau žinote, į ką dairytis.

A post shared by Julie (@tchoupux) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius