Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vilniuje vyks pasaulinio lygio mados eksperto Stefano Mangini paskaita

Gegužės 22–31 dienomis Vilniuje ketvirtą kartą vyksianti Vyrų mados savaitė jau trečius metus iš eilės bendradarbiauja su prestižiniu tarptautiniu mados institutu Polimoda. Remiantis tarptautiniais reitingais, šis institutas – aukštoji mados mokykla Nr.1 Italijoje ir penktoje vietoje visame pasaulyje.
Stefano Mangini
Stefano Mangini / Asmeninio archyvo nuotr.

„Nepaprastai didžiuojuosi, kad galime atvirajai auditorijai pristatyti tarptautinio lygio nemokamus edukacinius renginius. Profesionalių mados industrijos žinių labai trūksta, tad pasauliniame lygyje lyderiaujančios mados institucijos palaikymas ir bendradarbiavimas yra dovana vilniečiams ir miesto svečiams.

Tai tikrai reta galimybė pasisemti patirties iš tokio rango mados industrijos ekspertų, tuo labiau nemokamai“, – į paskaitą kviečia edukacinius mados renginius Baltijos šalyse organizuojanti mados tendencijų analitikė, Vyrų mados savaitės organizatorė Marija Palaikytė.

Šiais metais mados festivalis pristato tarptautinės mados konferencijos svečią – Stefano Mangini.

S.Mangini gimęs Italijoje, tačiau jo profesiniai keliai leido sukaupti darbo patirtį JAV, Indijoje, Kinijoje. Įgavęs magistro laipsnį Bocconi verslo mokykloje Milane, jis persikėlė į Honkongą, kur be savo įmonės veiklos vystymo, priėmė pasiūlymą tapti vykdomuoju prekių ženklo vadovu „Louis Vuitton“ prekių ženklo grupėje.

Stefano reguliariai dalijasi savo patirtimi viešai kalbėdamas ar kūrybinėse dirbtuvėse, tokiose kaip: HKPC, Polimoda, Bocconi universitetas, Ching Hua universitetas, The Italian Chamber of Commerce, Italian Institute of Foreign Affairs, Confindustria Italy bei konsultuoja savo klientus visoje Kinijoje.

Po kelionės motociklu aplink pasaulį ir po savanoriavimo edukuojant vaikus per fotografiją, jis šiuo metu yra profesorius Polimoda mados institute ir moko prekių ženklo identiteto kūrimo, vadovaujantis savo paties parašyta knyga „Brand Inception‘‘. Jis šiuo metu taip pat tęsia studijas Milano Politecnico programoje „Space Habitat Design and Orbital Hotels Design“.

Vyrų mados savaitės tarptautinė mados konferencija – tai išskirtinė galimybė pasisemti patirties iš ypatingos kvalifikacijos tarptautinių ekspertų.

Diskusijoje taip pat dalyvaus Lietuvos mados ir pramogų pasaulio atstovai: dizaineriai Seržas Gandžumianas ir Giedrius Paulauskas, muzikos atlikėjas Beissoul, parfumeris, aktorius, prodiuseris ir rašytojas Aistis Mickevičius bei stilingiausio 2019 metų Lietuvos metų vyro titulo laimėtojas, kurį išrinks 15min skaitytojai. Diskusiją moderuos Vyrų mados savaitės organizatorė, vyrų stiliaus namų „Trend Wave“ įkūrėja, dėstytoja Marija Palaikytė.

Renginys atviras, nemokamas, bet registracija yra būtina. Vietų skaičius ribotas. Registracijos nuoroda: https://forms.gle/jii9JEyTuzXBdWmm9

Daugiau informacijos apie Vyrų mados savaitę galima rasti socialiniame tinkle „Facebook“ esančiame oficialiame renginio puslapyje ir „Instagram“ profilyje: vyru_mados_savaite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius