Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būdama nėščia Šarūnė ėmė kurti nealkoholinius kokteilius: mitas, kad jie neskanūs

Šiltomis vasaros dienomis socialiniuose tinkluose galima pamatyti nemažai alkoholinių kokteilių, kuriais žmonės gaivinasi, nuotraukų. Tačiau vieną šiltąjį sezoną Šarūnei Bereikienei ir jos draugėms tai buvo uždraustas vaisius – besilaukdamos kūdikių, moterys galėjo tik vis bandyti naujus vandens paskaninimo būdus. Trūkus kantrybei, jos nusprendė ieškoti išeities ir ją rado. Mamų akiratyje atsidūrė įvairūs nealkoholiniai kokteiliai, o taip netrukus gimė ir bendras verslas.
Šarūnė Bereikienė su draugėmis kuria nealkoholinius kokteilius
Šarūnė Bereikienė su draugėmis kuria nealkoholinius kokteilius / Asmeninio albumo nuotr.

Laukiantis vaiko ėmė kurti nealkoholinius kokteilius

Nuo mokyklos laikų Šarūnė save laikė tiksliuke­ – jai visada patiko fizika, matematika, o tai natūraliai atvedė ją prie darbo statybų versle. Moteris įsidarbino vienoje iš projektavimo įmonių, tačiau tai, kaip pati šypsodamasi pastebi, niekaip nebuvo susiję su nuosavu verslu ar kokteiliais – tuo, kuo užsiima dabar.

„Čia turbūt vienas tų atvejų, kai viskas gyvenime atsitinka organiškai, – sako Š.Bereikienė, kuriai, laukiantis antro vaiko, gimė mintis įkurti nealkoholinių gėrimų verslą.

– Laisvalaikiu su dar kelių draugių šeimomis mėgdavome susitikti, daryti degustacines vakarienes išbandant naujus receptus, padažus, kokteilius. Su draugėmis kūdikių ėmėme lauktis panašiu metu – skirtumas buvo tik keli mėnesiai. Nors sakoma, kad per nėštumą niekas gyvenime nepasikeičia, tai nėra tiesa.“

Anot Šarūnės, laukiantis vaiko, negali visko valgyti, turi save prisižiūrėti, stebėti maisto racioną, kuris negali būti, pavyzdžiui, aštrus. Į negalimų produktų sąrašą pakliuvo ir alkoholiniai gėrimai.

„Atsirado tuštuma, gyvenimas staiga pasidarė blankesnis. Galvojome, kad nesąmonė – XXI a., todėl kas nors tikrai turėtų būti išradęs, kuo galima pakeisti negalimus produktus. Prisimenu, buvo vasara, internetas ūžė nuo spritzų. Ėmus domėtis, atradome nealkoholinį kokteilį „Orange Spritz“, nuo kurio ir prasidėjo „CinCin“ kelionė“, – pasakoja Š.Bereikienė.

Asmeninio albumo nuotr./Šarūnė Bereikienė su draugėmis kuria nealkoholinius kokteilius
Asmeninio albumo nuotr./Šarūnė Bereikienė su draugėmis kuria nealkoholinius kokteilius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius