Burnoje tirpstantys varškės blyneliai

Lengvi ir purūs, šie varškėtukai valgytojus pavergia nuo pirmojo kąsnelio. Norėtumėt matyti nuo skanumo alpstančią šeimą?
Varškės blyneliai
Varškės blyneliai / Shutterstock nuotr.

Reikės:

  • 500 g smulkios riebios varškės,
  • 2 kiaušinių,
  • 100 g cukraus,
  • 15 g vanilinio cukraus,
  • žiupsnelio druskos,
  • 1 arb. š. kepimo miltelių,
  • 2 stiklinių miltų.

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite visus produktus. Miltų kiekis gali skirtis priklausomai nuo varškės. Jeigu naudosite šlapesnę, miltų reikės daugiau. Tešla turi gautis beveik lengvai kočiojama.

Pirštais atžnybkite jos gabaliuką ir miltuotomis rankomis suplokite ploną paplotėlį. Kepkite įkaitintame kokoso aliejuje. Patiekite su mėgstama uogiene arba grietine.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutrumpinti naujovių kelią iki būsimo specialisto: AIPA ir Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos pavyzdys
Reklama
Pavasaris – laikas kurti grožį savo kieme: specialistų patarimai, nuo ko pradėti ir kaip tvarkyti aplinką
Reklama
Žemės ūkyje vis labiau įsitvirtina biostimuliatoriai: kaip jie veikia?