Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Daug baltymų ir jokios mėsos: suvožtinis vegetarams

Suvožtiniai su grikių dribsniais ir raudonosiomis pupelėmis subalansuoti vegetarams, bet yra tokie sotūs ir pilni skonių, kad patiks ir mėsėdžiams!
Burgeriai thumbnail (print)
Vegetariški suvožtiniai / Partnerio nuotr.

Turite receptą, kuriuo taip pat norėtumėte pasidalinti? Siųskite adresu namusefas@15min.lt, dalyvaukite konkurse ir kas savaitę laimėkite po dėžę „Coca Cola“ bei „Body Shop“ prizus!

Daugiau apie konkursą skaitykite čia.

Suvožtiniams reikės:

  • 400 g virtų raudonųjų pupelių
  • 100 ml grikių dribsnių
  • 100 ml virtų trintų bulvių
  • 1 raudonojo svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 100 ml kukurūzų
  • 2 šaukštų pomidorų pastos
  • 1 šaukštelio kumino
  • 2 šaukštų pieno be laktozės
  • Alyvuogių aliejaus
  • Druskos, pipirų

Kaip paruošti suvožtinius, žiūrėkite videorecepte:

VIDEO: Daug baltymų ir jokios mėsos: suvožtinis vegetarams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius