Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gaminu kūrybingai #10: Kriaušių ir svogūnų užtepėlė

„Gaminu kūrybingai“ – 15min ir „Kotanyi“ receptų projektas, skirtas šiuolaikiškoms namų šeimininkėms, siekiančioms praturtinti virtuvę ir paįvairinti mitybą. Su subtiliai suderintomis žolelėmis ir prieskoniais patiekalus pagaminsite greitai ir skaniai bei įnešite į savo virtuvę naujų kulinarijos pokyčių. Gyvenk aistringai, gamink kūrybingai!
Kriaušių ir svogūnų užtepėlė
Kriaušių ir svogūnų užtepėlė / Fotolia nuotr.
Peržiūrėti turinį naujame langehttp://s1.15min.lt/img/banners/Kotanyi/Kotanyi_nr11_880x3674.jpg
  • Razinas nuplaukite, perliekite verdančiu vandeniu, gerai nusausinkite, suberkite į stiklinį indą, užpilkite apelsinų sultimis ir palikite per naktį, kad razinos išbrinktų.
  • Imbiero šaknies gabalėlį sutarkuokite smulkia trintuve.
  • Kriaušes nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais, apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Kriaušes, imbierus, mirkytas razinas su visomis sultimis sukrėskite į puodą.
  • Česnakus nulupkite, sutraiškykite ir sumeskite į puodą. Suberkite cukrų ir maišydama kaitinkite apie 20 min.
  • Galiausiai supilkite raudonojo vyno actą, suberkite visus prieskonius ir ant labai silpnos ugnies virkite dar apie 20–25 min. Paruoštą pagardą supilkite į užsukamą stiklinį indą ir laikykite šaldytuve.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius