Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grilyje kepti persikai su kumpiu ir mocarela

Vasarą neparagauti gurmaniškų grilyje keptų vaisių būtų tikra nuodėmė! Juk jie gali paįvairinti ir pikniko užkandžių stalą, ir atstoti romantišką vakarienę dviems.
Grilyje kepti persikai su kumpiu
Grilyje kepti persikai su kumpiu / 123RF.com nuotr.

Šiandien siūlome ypatingai paprastą, bet labai gardų derinį – būtinai išmėginkite! Šis užkandis labai mėgstamas Italijoje.

Reikės:

Gaminimas

Įkaitinkite grilį. Jeigu ką tik kepėte kepsnelius ir liko žarijų, jų kaitrumas bus kaip tik.

Persikus perpjaukite į 4 dalis ir išmeskite kauliukus.

Kiekvieną persiko dalelę apvyniokite kumpio juostele ir užverkite ant bambukinių iešmelių.

Kepkite maždaug 6-9 minutes, kol kumpis ims gardžiai skrusti, o persikas karamelizuotis.

Lėkštės viduryje dėkite sūrio gabaliuką (galite naudoti arba mocarelą, arba buratą). Nuimkite persikus nuo iešmelių ir padėkite šalia sūrio. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska bei pipirais ir papuoškite šviežių bazilikų lapeliais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas