Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Vilnių ateina nauja pasaulinė gastronominė tendencija: išbandyti galite jau šį šeštadienį

Šiuolaikinis gastronomijos pasaulis nuolatos keičiasi ir nebeapsiriboja vien restorano aplinka ar sėdėjimu dviese prie vieno staliuko. „Another Bite” maisto klubas, kartu su partneriais ir draugais „Druska Miltai Vanduo”, jau ketverius metus organizuoja nepamirštamas socialinių vakarienių (angl. social dining) pop-up renginius. Ilgi bendri stalai, dalinimasis maistu ir pokalbiai su šalia sėdinčiais, maistą mylinčiais žmonėmis… Ir, žinoma, fantastiškas maistas!
„Another Bite” maisto klubo ir „Druska Miltai Vanduo” organizuojamos socialinės vakarienės
„Another Bite” maisto klubo ir „Druska Miltai Vanduo” organizuojamos socialinės vakarienės / Organizatorių nuotr.

„Social dining” – sparčiai populiarėjanti tendencija pasaulyje, kuri suteikia unikalią galimybę susipažinti su žmonėmis, turinčiais bendrą aistrą maistui, gėrimams, kelionėms, pokalbiams.

„Tai puiki vieta susirasti naujų pažinčių ar netgi verslo partnerių. Juk siunčiant lėkštes per rankas, besidalinant pasta ir pildant vienas kito taures taip lengva užmegzti pokalbį! Taip mūsų vakarienėse užgimė jau ne viena ir net ne dvi draugystės!” – pasakoja „Another Bite” įkūrėja Eglė.

DSC03838
DSC03838

„Another Bite”, kartu su „Druska Miltai Vanduo”, galima sakyti, yra „social dining” pionieriai Lietuvoje. Per šiuos ketverius metus Paupio maisto turguje esančiame „Druska Miltai Vanduo” restorane prie bendrų stalų ragauta šefo Jackson Berg iš Jungtinės Karalystės šedevrų (kurie susilaukė tiek ovacijų, kad kitais metais vakarienę su juo teko pakartoti!), „Bang Bang” šefų iš Paryžiaus nuostabių skonių kombinacijų, Nonna Robertos autentiškos pastos iš Apulijos.

Jau šį šeštadienį, balandžio 20 d., „Another Bite” ir „Druska Miltai Vanduo” organizuoja vakarienę, kurios pažiba – Viduržemio jūros patiekalai su meksikietišku prieskoniu!

Šios vakarienės metu susipažinsime su dviem talentigomis moterimis iš prestižinių restoranų Paryžiuje, vienam vakarui sujungsiančių savo jėgas su tikslu nustebinti jūsų skonių receptorius. Mariola – šefė, kilusi iš Ispanijos, augusi Meksikoje, o dabar įsikūrusi ir dirbanti Prancūzijos sostinėje.

Organizatorių nuotr./„Another Bite” maisto klubo ir „Druska Miltai Vanduo” organizuojamos socialinės vakarienės
Organizatorių nuotr./„Another Bite” maisto klubo ir „Druska Miltai Vanduo” organizuojamos socialinės vakarienės

Monika – someljė, neseniai grįžusi į Lietuvą ir čia pradedanti natūralaus vyno verslą. Vakarienės metu laukia jūros gėrybės ir prie jų priderinti išskirtiniai natūralūs vynai, meksikietiški kokteiliai ir „Rootslive” staigmena privers jus ir jūsų skonių receptorius šokti!

Šeštadienio renginys atviras visiems norintiems puikiai praleisti laiką, pasimėgauti maistu ir susipažinti su „Another Bite Food Club”, nes dažniausiai šios vakarienės skirtos tik šio klubo nariams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius