Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertins ne tik vasarotojai: keturios vėsinančių užkandžių naujienos, kurių kaina nesiekia nė 2 eurų

Vasara – ne tik atostogų, bet ir naujų patirčių bei atradimų metas. Šįkart dėl savo mažų kainų pirkėjų mėgstamas prekybos tinklas „Lidl“ kviečia išbandyti net kelias gastronomines naujienas: šaltas sriubas, kolagenu praturtintus sūrelius ir baltyminius pudingus. Visas šias naujoves, kaip jau įprasta, lydi ir draugiška kaina.
Sūreliai
Sūreliai / Lidl Lietuva nuotr.

Vasaros virtuvė neatsiejama nuo šaltibarščių – laiko neturinčius, bet jų paskanauti norinčius nudžiugins prekybos tinklas „Lidl“, siūlantis puikaus skonio šaltibarščius. Šaldytuvuose greta jų randama ir „baltoji“ alternatyva – šalta agurkų sriuba. 250 g talpos indelis tiek vienos, tiek kitos „Pilos“ prekių ženklo sriubos kainuoja tik 1,19 Eur.

Ieškantiems idėjų, kaip skanauti šaltas sriubas, jas gali derinti tiek su keptomis, tiek ir virtomis bulvėmis – tai bus puikus ir greitas pietų patiekalas. Prie šaltos agurkų sriubos taip pat dera pašildyta česnakinė arba pitos duona, suvilgyta alyvuogių aliejumi.

Suklusti turėtų ir sveikesnių desertų mėgėjai – jų laukia Lietuvoje pagaminti gaivaus vasariško skonio „Pilos“ varškės sūreliai. Smaližiai juos pamėgs ne tik dėl išskirtinio skonio – sūrelių sudėtyje yra avokadų, citrinų ir avokadų bei mangų džemai, bet ir dėl jų išskirtinės savybės – šie sūreliai praturtinti vitaminais ir kolagenu. Kolagenas yra žmogaus organizme natūraliai sintetinamas baltymas, laikomas vienu svarbiausių odos elementų. Jis sudaro daugiau nei 70 proc. odos masės ir pasižymi unikaliomis savybėmis: palaiko normalų odos stangrumą, elastingumą ir atsinaujinimą. Maloniai nudžiugins ir sūrelių kaina – vos 0,49 Eur už vieną.

Lidl Lietuva nuotr./Įvertins ne tik vasarotojai: keturios vėsinančių užkandžių naujienos, kurių kaina nesiekia nė 2 eurų
Lidl Lietuva nuotr./Įvertins ne tik vasarotojai: keturios vėsinančių užkandžių naujienos, kurių kaina nesiekia nė 2 eurų

Pieno prekių skyriuje lentynas vėl užpildė pirkėjų itin mėgstamo „Milbona“ prekių ženklo baltyminiai pudingai: greta klasikinių – vanilės ir šokolado – skonių siūloma įsigyti sūdytos karamelės bei lazdyno riešutų skonių pudingus. Dėl itin mažai cukrų ir didelio baltymų kiekio – viename 200 g indelyje jų yra net 20 g – šie desertai yra pamėgti sportuojančių ir aktyvų gyvenimo būdą propaguojančių žmonių. Išbandyti naujienas ar įsigyti jau pamėgto klasikinio skonio pudingą galima vos už 1,25 Eur.

„Lidl“ prekybos tinkle parduodamo „Milbona“ prekių ženklo didelio baltymų kiekio pudinge yra mažai riebalų ir sočiųjų riebalų, cukraus. Produkte – itin nedaug kalorijų, todėl jis tinka ribojantiems iš maisto gaunamas kalorijas, taip pat besilaikantiems specialių dietų po gydymo ar reabilitacijos metu. Šis sotus pudingas gali būti vartojamas tiek kaip desertas vakarienės metu, tiek ir užkandis, tinkamas raumenų tonuso atstatymui po intensyvios treniruotės. Šį gardumyną pamėgs ir siekiantys padidinti raumenų masę, išvengiant perteklinio angliavandenių suvartojimo.

Lidl Lietuva nuotr./Įvertins ne tik vasarotojai: keturios vėsinančių užkandžių naujienos, kurių kaina nesiekia nė 2 eurų
Lidl Lietuva nuotr./Įvertins ne tik vasarotojai: keturios vėsinančių užkandžių naujienos, kurių kaina nesiekia nė 2 eurų

Gardžios ir vėsios naujovės pirkėjų jau laukia 69 „Lidl“ parduotuvėse 26-uose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius