Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Keptos kriaušės ištirps burnoje akimirksniu

Vaisių desertus reikėtų dažniau rinktis ne tik dėl to, kad jie sveikesni, o todėl, kad jie yra tobulai subalansuoto skonio. Tokį skanėstą rudeniško savaitgalio popietei siūlo šefas Reinis. Traškūs anakardžiai, gaivios granatų sėklos ir muskato riešutu pagardintas medaus padažas - šioje kompanijoje patiektos kriaušės yra tiesiog šedevras!
NORFA - keptos kriaušės
Keptos kriaušės

Reikės:

  • 1 kriaušės (maždaug 150 g)
  • 1/3 citrinos,
  • 30 g anakardžių,
  • 20 g granatų sėklų,
  • 1 valg. š. medaus (30 g),
  • 2 g malto muskato riešuto,
  • 10 g baltojo šokolado,
  • 5 g rudojo cukraus,
  • 20 g sviesto,
  • 50 ml grietinėlės,
  • 50 g imbierinio alaus,
  • 2 g čiobrelių.

Kaip gaminti kriaušių desertą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Keptos kriaušės ištirps burnoje akimirksniu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius