Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kreminė moliūgų sriuba – šventė ir pilvui, ir gomuriui

Moliūgų sriuba – vienas iš tų patiekalų, kurį malonu „valgyti“ ir akimis. Ryškiai geltonos spalvos, o jei dar pagardinta skrudinta šonine ir kepintomis moliūgų sėklomis – tikra šventė ir gomuriui, ir pilvui. Kaip išvirti pačią gardžiausią ir tobuliausią moliūgienę, šiandien pademonstruos šefas Reinis.
Moliūgų sriuba
Moliūgų sriuba

Reikės:

  • 1,2 kg moliūgo,
  • 70 g porų,
  • 70 g morkų,
  • 10 g česnakų,
  • maltų juodųjų pipirų,
  • druskos,
  • sultinio kubelio,
  • 5 g čili pipiriuko,
  • 30 g sviesto,
  • 20 g moliūgų sėklų,
  • 30 g rūkytos kiaulienos šoninės,
  • 250 g karšto vandens.

Kaip gaminti moliūgienę, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Kreminė moliūgų sriuba – šventė ir pilvui, ir gomuriui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius