15min be reklamos
2022 12 04, 10:50

Kūčios restoranuose vis dar nepopuliarios, Naujiesiems žmonės pinigų negaili

Lietuvoje Švęsti Kūčias restoranuose vis dar nėra populiaru, tačiau Naujųjų metų sutiktuvėms restoranai tiek provincijoje, tiek sostinėje jau beveik rezervuoti, o kainos svyruoja nuo kelių dešimčių iki kelių šimtų eurų.
Šeimos Kūčių stalas Tik prenumeratoriams
Šeimos Kūčių stalas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prieš kelerius metus atsinaujinęs sostinės „Neringos“ restoranas Kūčių vakarą nedirbs, tačiau iki pat pirmos 2023-ųjų dienos rengs įmonių kalėdinius vakarėlius bei dirbs pagal privačius užsakymus.

„Gruodžio mėnesį praktiškai nėra nė vieno laisvo savaitgalio, kad galėtume priimti rezervacijas – viskas jau užsakyta įmonių, privačių asmenų, pastarųjų netgi mažiname skaičių, nes negalime sienų išgriauti ir pasodinti daugiau žmonių“, – BNS sakė „Neringos“ restoranų vadovas Justas Palšys.

Jo teigimu, restoranas Kūčių vakarą nedirbs – darbuotojai bus išleisti namo, o Naujuosius žada pasitikti su trenksmu – nuo 290 eurų už vietą prie staliuko linksmins „Eurovizijos“ žvaigždė Monika Liu.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Paskutiniam sausio savaitgaliui – virtinių ir koldūnų šou: net 20 receptų

Paskutiniam sausio savaitgaliui – virtinių ir koldūnų šou: net 20 receptų

Kavos ekspertas F.Sanapo – apie kavą su cukrum, kapsules ir kofeino „bombas“

Kavos ekspertas F.Sanapo – apie kavą su cukrum, kapsules ir kofeino „bombas“

Morkų pyragų penketukas: nuo paprastučio nostalgiško iki karūnuoto kremu

Morkų pyragų penketukas: nuo paprastučio nostalgiško iki karūnuoto kremu

Keliautojos ir kulinarės Running Vita indiškos duonelės „naan“, keptos keptuvėje

Keliautojos ir kulinarės Running Vita indiškos duonelės „naan“, keptos keptuvėje

Prof. R.Laužikas – apie senuosius lietuviškus valgius, kurių ragaujam iki šiol. Tiškevičiaus koldūnų receptas

Prof. R.Laužikas – apie senuosius lietuviškus valgius, kurių ragaujam iki šiol. Tiškevičiaus koldūnų receptas

„Bulvių košės“ receptas: cinamoninės bandelės su dviem netikėtais ingredientais

„Bulvių košės“ receptas: cinamoninės bandelės su dviem netikėtais ingredientais

Ryžių apkepų įvairovė – rimtų patiekalų ir saldaus skonio gerbėjams: 15 receptų

Ryžių apkepų įvairovė – rimtų patiekalų ir saldaus skonio gerbėjams: 15 receptų

Geriausias Lietuvos virėjas I.Damanskas – apie dirbant Skandinavijoje žlugusius mitus

Geriausias Lietuvos virėjas I.Damanskas – apie dirbant Skandinavijoje žlugusius mitus

Nori – gali atrasti: pavasario šaukliai – 2 pudingai su čija sėklomis pusryčiams

Nori – gali atrasti: pavasario šaukliai – 2 pudingai su čija sėklomis pusryčiams

Į madą grįžusios saulėgrąžos – ir užkandžiams, ir skanėstams gardinti

Į madą grįžusios saulėgrąžos – ir užkandžiams, ir skanėstams gardinti

Citrinomis kvepiantis pyragas, kuriam drėgmės suteiks alyvuogių aliejus

Citrinomis kvepiantis pyragas, kuriam drėgmės suteiks alyvuogių aliejus

Artėjant Tarptautinei kruasanų dienai – prancūzo patarimai, kaip burnoje tirpstančių ragelių išsikepti patiems (receptas)
Reklama

Artėjant Tarptautinei kruasanų dienai – prancūzo patarimai, kaip burnoje tirpstančių ragelių išsikepti patiems (receptas)

Augalinio sausio iššūkis: kaip parduotuvėje atpažinti augalinius produktus
Reklama

Augalinio sausio iššūkis: kaip parduotuvėje atpažinti augalinius produktus

20 patiekalų su tunu: nuo paprastos mišrainės iki tartaro

20 patiekalų su tunu: nuo paprastos mišrainės iki tartaro

Plikytos tešlos skanėstai: nuo paprastų pyragėlių iki karališko krokenbušo

Plikytos tešlos skanėstai: nuo paprastų pyragėlių iki karališko krokenbušo

Karališkas patiekalas: viščiukas, įdarytas grikiais, grybais ir riešutais

Karališkas patiekalas: viščiukas, įdarytas grikiais, grybais ir riešutais

„Aurimėlio virtuvė“: gardusis kugelis, užplikytas pienu

„Aurimėlio virtuvė“: gardusis kugelis, užplikytas pienu

Nesaldžių lietinių receptų rinkinys: įdarykite sūriu, vištiena, daržovėmis

Nesaldžių lietinių receptų rinkinys: įdarykite sūriu, vištiena, daržovėmis

Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką