Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl superšeštadienis“ – skanus ir netikėtas: vaišių stalui – pavasariškos lašišos salotos ir kavos skonio keksiukai

Kiekvieną savaitgalį visose prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvėse vykstantis „Superšeštadienis“ kviečia pirkėjus atrasti naujus skonius įsigyjant ypatingomis kainomis pažymėtus atrinktus produktus. Su specialiais šio šeštadienio lašišos, kavos ir šokolado pasiūlymais „Lidl“ ekspertai kviečia pasigaminti gardžiuosius kavos skonio šokoladinius keksiukus bei gaivias, pavasariu dvelkiančias lašišos salotas.
„Lidl superšeštadienis“ – skanus ir netikėtas: vaišių stalui – pavasariškos lašišos salotos ir kavos skonio keksiukai
„Lidl superšeštadienis“ – skanus ir netikėtas: vaišių stalui – pavasariškos lašišos salotos ir kavos skonio keksiukai / Lidl Lietuva nuotr.

Šis šeštadienis pirkėjus pradžiugins pavasariškos gaivos kupinais pasiūlymais. Saldumynų mėgėjų pamiltas šokoladas „Milka“ tiks įvairiems desertams – jis šį šeštadienį kainuos vos 2,22 Eur. Beje, ši kaina galioja „Peanut Caramel“, „Choco Jelly“ ir „Toffee Wholenut“ rūšių didžiulėms „Milka“ šokolado plytelėms.

Prie deserto galėsite pasimėgauti gardžiu kavos puodeliu, kadangi 500 g maltos kavos „Paulig Classic“, aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, kainuos tik 3,99 Eur. Kupono kaina galioja perkant iki dviejų pakelių kavos.

Be abejo, savaitgalio pietums ar vakarienei puikiai tiks atlantinės lašišos filė be odos, kurią su „Lidl Plus“ kuponu įsigysite už 12,99 Eur/kg. 27 proc. nuolaida galioja perkant ne daugiau kaip 4 kg žuvies.

Lidl Lietuva nuotr./„Lidl superšeštadienis“ – skanus ir netikėtas: vaišių stalui – pavasariškos lašišos salotos ir kavos skonio keksiukai
Lidl Lietuva nuotr./„Lidl superšeštadienis“ – skanus ir netikėtas: vaišių stalui – pavasariškos lašišos salotos ir kavos skonio keksiukai

Pavasariu dvelkiančios gaivios lašišos salotos su avokadu

Puikios „Superšeštadienio“ produktų kainos vienareikšmiškai padės atskleisti savo fantazijas virtuvėje. Šįkart „Lidl“ ekspertai kviečia pasigaminti gaivias lašišos salotas su avokadu, taip pat pasigaminti gurmanišką desertą – kavos skonio keksiukus su šokoladu.

Lašišos salotoms prireiks:

200 g atlantinės lašišos filė be odos;

1 gerai prinokusio avokado;

2 saujos špinatų;

50 g moliūgų sėklų (tinka ir saulėgrąžos ar riešutai);

2 v. š. citrinų sulčių;

2 v. š. alyvuogių aliejaus;

Druskos ir pipirų pagal skonį.

Paruošimas:

Pirmiausia, iškepkite lašišą. Apibarstykite ją druska, pipirais ir kepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus ant vidutinės kaitros kelias minutes, kol žuvis gražiai paruduos. Jai iškepus, išimkite iš keptuvės ir palikite ataušti.

Gerai nuplaukite ir nusausinkite špinatus, juos sudėkite į indą. Keptą lašišą išskirstykite šakute ir sudėkite ant salotų. Perpjaukite avokadą pusiau ir išimkite kauliuką, o minkštimą supjaustykite riekelėmis ir sudėkite į salotas.

Pagal skonį salotas pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir aliejumi.

Pasakiški kavos skonio keksiukai su šokoladu

Jums reikės:

350 g miltų;

300 g cukraus;

2 kiaušinių;

100 g sviesto;

100 g šokolado;

100 g grietinėlės;

100 g baltojo šokolado;

100 ml stiprios kavos;

2 v. š. kakavos;

2 a. š. kepimo miltelių;

2 a. š. vanilinio cukraus.

Susmulkinkite šokoladą ir ištirpinkite virš garų vonelės arba mikrobangėje. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, kakavą ir vanilinį cukrų. Tuomet išlydykite sviestą ir palikite atvėsti.

Suplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite grietinėlę, kavą, tirpintą šokoladą ir lydytą sviestą. Tada miltus, kepimo miltelius, kakavą ir vanilinį cukrų sumaišykite su kiaušinių plakiniu.

Išpilstykite tešlą į sviestu pateptas keksiukų formeles ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 –20 minučių, po to palikite atvėsti.

Išlydykite baltąjį šokoladą ir, naudodami desertinį maišelį, tolygiai užpilkite ant keksiukų. Iškepti keksiukai puikiai derės prie mėgstamos kavos ar arbatos. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius