Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Marokietiška sriuba

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Marokietiška sriuba
Marokietiška sriuba / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 69 kcal

Paruošimo laikas: 40 min.

Ingredientai:

  • Vapeur garuose ruošti avinžirniai, 425 ml, 1/2 skardinės
  • Ryžiai – 70 g
  • „Vapeur“ garuose ruošti lęšiai, 425 ml 1 skardinė
  • Pomidorai savose sultyse – 1 skardinė
  • Čili pipiras – 1 vnt.
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • Malta paprika – 2 arbat. šaukšt.
  • Ilgoji ciberžolė – 1/2 arbat. šaukšt.
  • Maltas imbieras – 1/2 arbat. šaukšt.
  • Kalendra – 6 šakelės
  • Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas:

  1. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, čili pipirus susmulkinkite. Nustatę didelę liepsną apkepinkite aliejuje pipirus ir svogūnus, kol jie suminkštės.
  2. Užvirinkite 2 l vandens, sumažinkite liepsną, suberkite svogūnus su pipirais ir 5 min. pavirkite.
  3. Susmulkinkite trintuvu pomidorus ir supilkite gautą tyrelę į puodą. Suberkite nevirtus ryžius, lęšius ir vėl užvirinkite. Suberkite avinžirnius, pagardinkite druska ir pipirais. 20 min. pavirkite.
  4. Blakines kalendras labai smulkiai supjaustykite ir prieš patiekdami apibarstykite jomis sriubą.

Rekomendacijos:

Norint, kad ryžiai sriuboje būtų gerai išvirti, geriau naudoti greitai paruošiamus ryžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius