Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Naujiena: vakarienė skubantiems ir mėgstantiems skaniai pavalgyti

Yra toks posakis: „Mano šaldytuve pelė pasikorė“. Kartais taip nutinka, kai namuose ištuštėja maisto atsargos, nieko nesinori gaminti, o pilvas pradeda gurgti. Galima užsukti į restoraną, bet reikės ilgai laukti, kol iš meniu pagamins užsakytus patiekalus. Yra ir kitas, naujas variantas – visas vakarienės asortimentas už fiksuotą 12 eur. kainą.
Restorano „Element“ vakarienės meniu
Restorano „Element“ vakarienės meniu / Organizatorių nuotr.

Neribotas patiekalų pasirinkimas

Išalkote, skubate, nenorite gaminti namuose? O gal netikėtai susitikote draugus ar spontaniškai sugalvojote su šeima praleisti vakarą mieste ir skaniai pavalgyti? Restorano kokybės patiekalai be formalumų – užsakymo iš meniu ir aptarnaujančio padavėjo. Viskas paprasta, bet ne prasta: ateinate ir greitai bei skaniai pavalgote.

Sudomino? Kažkas nauja? Užsukame į restoraną „Element“ viešbutyje ir pakalbiname restorano vadovą Vadimą Možeiko. „Taip, tai nauja koncepcija, kurios nesiūlo aplinkiniai restoranai ir kavinės. Tai vakarienė su neribotu patiekalų pasirinkimu, galite kartoti tiek, kiek norite už patrauklią 12 eur. kainą. Į kainą įskaičiuotas visas vakarienės asortimentas“, – sako V.Možeiko.

Tereikia prieiti, įsidėti, kiek nori, ir dar galima pakartoti. Vadovas išduoda, kad visuomet rasite ir papildomų skonių elementų – spurgyčių, svogūnų žiedų ir kt.

Organizatorių nuotr./Restorano „Element“ vakarienės meniu
Organizatorių nuotr./Restorano „Element“ vakarienės meniu

Visą vakarą – karštas maistas

Restorane svečius pasitinka ir palydi prie staliuko padavėjai. Maistą reikia įsidėti pačiam klientui. Tai labai patogu, nes gali pasirinkti skirtingą garnyrą, padažus, įsidėti tiek, kiek norisi.

Jei norėsite kartoti, visą vakarą rasite karštą maistą – sriuba ir antrieji patiekalai laikomi specialiuose induose, kurie palaiko aukštą temperatūrą.

Į vakarienės kainą įskaičiuotas stalo vanduo, o kava ir kiti gėrimai – už papildomą mokestį.

Organizatorių nuotr./Restorano „Element“ vakarienės meniu
Organizatorių nuotr./Restorano „Element“ vakarienės meniu

Tobulas kainos, kokybės bei sotumo santykis

Svečiams didžiausias privalumas – sočiai ir skaniai pavalgyti neišleidžiant daug pinigų. „Dažniausiai kavinės siūlo nebrangiai pavalgyti dienos pietus, kurie, tiesa, būna standartiniai, pabodę patiekalai, o vakarienės kainos gerokai didesnės.

Organizatorių nuotr./Restorano „Element“ vakarienės meniu
Organizatorių nuotr./Restorano „Element“ vakarienės meniu

Dėmesys skoniui, kokybei ir įvairovei

Vakarieniauti, mėgautis maistu galima kasdien nuo 18 iki 22 val. „Salė didelė, vienu metu gali tilpti apie 90 žmonių vienu metu, todėl buvimo laikas neribojamas. Dažniausiai papietauti ar pavakarieniauti užtenka apie valandą laiko“, – sako V.Možeiko.

Vakarienės meniu nuo pietų skirsis geresniais ir įvairesniais produktais. „Atstovaujame visų pasaulio šalių virtuves. Meniu kasdien atnaujinamas, tie patys patiekalai nesikartos, kiekvieną kartą apsilankius galima mėgautis naujais skoniais“, – sako restorano virtuvės šefas Sergej Bondarev.

Naujų idėjų tikrai nepritrūks, nes S.Bondarev turi didelę patirtį, dirbo užsienio šalių restoranuose. Nauji patiekalai gimsta iš patirties, eksperimentų, degustacijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje