-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo dukterėčios iki šešuro: su „Lidl“ valgomas „Deluxe“ dovanas išrinksite visai šeimai

Kiek žmonių, tiek nuomonių. Kas vienam gali pasirodyti puiki Kalėdinė dovana, kitą gali ir nuvilti. Bet yra universali dovanų rūšis, kuri nelieka nepanaudota – tai valgomos dovanos. O su specialiu „Lidl“ „Deluxe“ asortimentu, tokios dovanos bus ne tik naudingos, bet ir išskirtinės bei įsimintinos.
Lidl riešutų rinkinys
Lidl riešutų rinkinys / LIDL nuotr.

„Kokias Kalėdines dovanas Jūs asmeniškai labiausiai vertinate ir tikitės iš draugų bei artimųjų?“ – tokį klausimą „Lidl Lietuva“ uždavė reprezentatyvioje gyventojų apklausoje, kurią įgyvendino kartu su rinkos tyrimų bendrove „Norstat“. Apie valgomas dovanas svajoja 15 proc. apklaustųjų, o dar 46 proc. tikisi gauti praktiškų dovanų, kurios praverstų kasdienybėje, tad gavę praktišką valgomą dovaną jūsų artimieji bei draugai, tikėtina, liks maloniai nustebinti.

Atsižvelgiant į apklausos duomenis, „Lidl“ komanda sudarė valgomų dovanų idėjų sąrašą, kuris nustebins net pačius išrankiausius!

Dukterėčios ir sūnėnai: saldžios, bet maistingos dovanos

Šventinis laikotarpis kupinas saldumynų, tad jei norite pradžiuginti brolių ir seserų vaikus, verta pagalvoti apie skanėstus, kurie būtų ne tik saldūs, bet ir vertingi. Puikus pasirinkimas – džiovintų vaisių ir riešutų pyragas. „Lidl“ parduotuvėse jų galite rasti net kelių rūšių, pavyzdžiui, datulių ir graikinių riešutų, arba figų ir migdolų. Tokio pyrago kaina vos 2,59 Eur.

Greta pyrago su riešutais, vaikams galite padovanoti ir negliaudytų riešutų mišinį su gliaudykle. Tai ypač graži dovana, nes 350 gramų riešutų yra sudėti į simpatišką dėžutę. Taip dukterėčioms ir sūnėnams galite padovanoti ne tik sveiką užkandį, bet ir pramogą – mokytis riešutus išgliaudyti patiems. „Deluxe“ riešutų rinkinio kaina 6,99 Eur.

Jei vis dėlto neįsivaizduojate dovanos mažiesiems be šokolado, tuomet galite padovanoti jiems itin šventišką skanėstą – pieninį šokoladą ant pagaliuko. Šis produktas skirtas tirpinti šiltoje pieno stiklinėje ir taip pasigaminti skanų šokoladinį gėrimą! Vienoje pakuotėje yra du šokolado gabaliukai ant pagaliukų ir tai kainuoja vos 0,99 Eur.

LIDL nuotr./Lidl dovanų idėjos
LIDL nuotr./Lidl dovanų idėjos

Nustebs net visko matę brolis su broliene ir sesuo su svainiu

Išrinkti dovanas brolio ar sesers šeimai gali būti tikras iššūkis: kaip nustebinti tuos, kurie patys daug ko išbandę ir ragavę. Žadą atimančiai dovanai galite rinktis bene unikaliausius „Deluxe“ asortimento produktus: kengūrienos ir strutienos kepsnius. 300 g kengūrienos kepsnių kainuos 6,49 Eur, o strutienos kepsnių kaina yra 8,49 Eur.

Greta kepsnių idealiai tiks balzaminio acto ir aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus rinkinys su stikliniu indu. Tai puiki dovana ne tik dėl geros kainos (11,99 Eur) ir rinkinio sudėties (ir balzaminis, actas, ir alyvuogių aliejus, ir net specialus stiklinis indas jiems laikyti), bet ir dėl šventiškos pakuotės, kuriai nebeprireiks jokio dovanų popieriaus.

Anytai ir šešurui bei uošvienei su uošviu padovanokite prabangos skonį

Vyresnioji karta ne visuomet yra linkę leisti sau pasilepinti. Todėl šventinės dovanos gali būti puiki proga paskatinti artimuosius atrasti tikrą prabangos skonį. Tam „Lidl“ komanda kviečia išbandyti ir į dovanų sąrašą įtraukti „Deluxe“ produktus su trumais.

Dovanų rinkinį galite pradėti nuo tarkuotų vasarinių trumų gryname alyvuogių aliejuje. Šis išskirtinis produktas idealiai tinka gardinti salotas, padažus, sriubas ar skrebučius. Praturtinkite savo artimųjų patiekalus ypatingu aromatu ir lengvu riešutų poskoniu vos už 3,99 Eur. Greta trumų, galite padovanoti ir majonezą su trumais (2,49 Eur), sviestą su trumais (3,99 Eur) ir aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų su trumais (4,39 Eur).

Jei savo dovanai norite suteikti dar daugiau šventiškumo, galite kartu padovanoti ir itin solidų „Deluxe“ dovanų rinkinį už 11,99 Eur. Jį sudaro jūros druska su juodaisiais trumais, juodųjų trumų skonio alyvuogių aliejus, Tartufata užtepėlės su juodaisiais bei baltaisiais trumais.

Pradžiuginkite tetas ir tetėnus itališko skonio dovanomis

Padovanoti kelionę į Italiją gali būti sudėtinga, bet savo mylimus gimines galite pradžiuginti itališkais įspūdžiais lėkštėje. Užsukę į „Lidl“ galite įsigyti Kietųjų kviečių manų kruopų makaronų už 1,79 Eur, kietojo „Deluxe“ sūrio už 1,69 Eur, pomidorų padažo makaronams (rekomenduojame dovanoti abu skonius, ir su gražgarstėmis ir parmezanu ir su Barolo vynu), vienas indelis padažo – 1,69 Eur, o abu kainuos 3,38 Eur, o rinkinį galite vainikuoti išskirtiniu alyvuogių aliejumi su priedais, kurio kaina 3,99 Eur. Visas šis išskirtinis Italija alsuojantis „Deluxe“ dovanų rinkinys kainuos vos 10,85 Eur.

Seniai matyti dėdės ir dėdienės įvertins klasikines dovanas

Jei ketinate pasimatyti su seniai matytais giminaičiais, ir nesate tikri, ką jie mėgsta, galite būti ramūs, kad su kava ir desertu niekada nesuklysite. Dabar „Lidl“ parduotuvėse rasite skrudintos maltos kavos itin gražiose metalinėse dėžutėse. Vienos pakuotės kaina tik 5,99 Eur. Kartu galite padovanoti ir specialius prieskonius kavai už 1,99 Eur, kurie įprastam gėrimui suteiks šventinės nuotaikos.

O klasikinę dovaną vainikuoti gali klasikinis kalėdinis pyragas – panetonė. Ypatinga „Deluxe“ panetonę su tiramisu skonio įdaru įsigysite vos už 7,99 Eur ir taip sukursite itin šventišką dovaną ir nuotaiką!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius