2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Portugališkas bananų pudingas

Lengvas, purus ir pakeliantis nuotaiką bananinis pudingas, kuris gardus ir karštas, ir jau atvėsęs. Patiekti galite su vaniliniais ledais, tirpintu šokoladu ar tiesiog mėgautis juo vienu.
Bananinis pudingas
Bananinis pudingas / Shutterstock nuotr.

Pudingui reikės:

  • 4 gerai prinokusių bananų,
  • 5 valg. š. cukraus,
  • 5 valg. š. sviesto,
  • 2 kiaušinių,
  • 1 valg. š. citrinos sulčių,
  • 1 st. maltų džiūvėsėlių,
  • 2 st. ananasų sulčių,
  • truputis sviesto kepimo formai ištepti.

Gaminimas:

Kambario temperatūros sviestą išsukite su kiaušinių tryniais ir cukrumi.

Bananus nulupkite ir sutrinkite šakute. Sumaišykite juos su trynių mase.

Maišant į masę supilkite citrinų ir ananasų sultis.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir pakaitomis su maltais džiūvėsėliais, nuolat atsargiai maišydami, sudėkite į bendrą masę.

Kepimo formą ištepkite sviestu, sukrėskite pudingo masę ir kepkite iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.

Patiekite karštą arba šaltą.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų implantacija: ar verta investuoti į savo šypseną?
Reklama
„FreeBuds Pro 3“ – geriausios belaidės ausinės „Huawei“ istorijoje
Reklama
Tūkstančiai valandų, skirtų mokymuisi: IKEA dalinasi, kiek kainuoja darbuotojų augimas
Reklama
Keliautojas ekstremalas Karolis Mieliauskas: ekspedicijose kas nors iš komandos narių visuomet peršąla ar kokia infekcija užsikrečia, o aš vis „išsisuku“
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką