-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu

Pavasarį restoranų tinklas „Čili Pizza“ pasitiko su atnaujintu meniu, kuriame visko rasite dar daugiau: dar daugiau picų, picose dar daugiau traškumo, dar daugiau užkandžių vakarojimo, draugų susibūrimų mėgėjams, dar daugiau pasirinkimų vegetarams, o gatvės maisto gerbėjų laukia visa nauja patiekalų kategorija – „čiliako suvožtiniai“. Be naujienų neliko nei viena „Čili Pizza“ meniu maisto kategorija.
Čili pica
Čili pica / Packshot Studio nuotr.

„Čili Pizza“ visų pirma yra geros nuotaikos vieta, o viena svarbiausių šios nuotaikos dalių restorane – geras maistas. Šį pavasarį nusprendėme atsinaujinti labiau nei įprasta su daugybe naujų patiekalų, naujų skonių, didesniu jau įprastų patiekalų pasirinkimu“, – sako „Čili Pizza“ restoranų tinklą valdančios bendrovės „LTK Food Group“ generalinė direktorė Goda Karosaitė.

Lankytojų itin pamėgtų stačiakampio formos Romos picų šeimą papildė 5 naujos rūšys, tad išsirinkti mėgiamą galės dar išrankesni picų mėgėjai.

Packshot Studio nuotr./Čili pica
Packshot Studio nuotr./Čili pica

„Galime drąsiai teigti, kad Romos picos – tai dalelė Italijos Lietuvoje, kurios atsikandus net niūriausia lietuviška diena pasidaro skaidresnė. Jas kepti mokė specialistai iš Italijos, švelniam, bet traškiam rankomis gaminamam padui naudojami tik itališki miltai, o įdarui iš Italijos pristatomi tepama Nduja dešra, aštrioji Chorizo, Mortadella kumpis, Mozzarella ir Burrata sūriai“, – pasakoja G.Karosaitė.

Antakius iš nuostabos kilstels ir klasikinių picų mėgėjai – pagal Italijos meistrų patarimus atnaujintas klasikinės picos pado receptas, dėl ko jis tapo dar traškesnis. Klasikinių picų meniu pasipildė net 9 naujomis šios šeimos picomis tad išsirinkti bus sunku – dar skanesnė jau pamėgta pica ar išbandyti naują?

„Tobuliname ne tik patiekalų sudėtį, bet siūlome ir naujienų. Pasirinkimų sąrašas vaikams pasipildė naujais patiekalais – virtais varškėtukais ir amerikietiškais blyneliais – viešnagė su tėvais ar čia švenčiamas gimtadienis bus dar sotesni ir nuotaikingesni“, – sako G.Karosaitė.

G. Karosaitė atkreipia dėmesį, kad kol vaikai leis laiką erdvėse su lavinamaisiais žaislais, tėvams būtų pats tas išbandyti „Čili Pizza“ grill meniu naujienas: ant žarijų keptą doradą, Bavarijos dešreles ar kiaulienos šnicelį. Prie jų labai derės ir nauji siūlomi garnyrai – gruzdintos mini bulvės, coleslaw ar marinuotų morkų salotos.

Packshot Studio nuotr./Čili pica
Packshot Studio nuotr./Čili pica

O pagardinti grill patiekalams puikiai tiks padažai kiekvienam pagal skonį: gaivus Tzatziki, žolelių, mango ar pesto.

„Dar viena didžiulė naujiena – visiškai nauja kategorija „čiliako suvožtiniai“. Tai mūsų duoklė iš mados neišeinančiam gatvės maistui, kuris kai kam jau yra tapęs gyvenimo ir mitybos stiliumi“, – sako G. Karosaitė.

„Čiliako suvožtiniai“, tai karšti grill sumuštiniai su itališka ciabatta, pita arba kebabai, įdaryti kumpiu, vištiena, lašiša arba plėšyta jautiena. Pitos bei kebabai turi ir vegetariškas versijas su falafeliais.

„Turime dar mažiausiai tris rimtas priežastis „Čili Pizza“ rinktis linksmiems draugų susiėjimams, sporto varžybų stebėjimui, kelionių aptarimui ar kitiems svarbiems pasisėdėjimams, kai maistas – tik kalbas ar reginius papildantis ingredientas. Tai – įdaryti sūrio tešlos trikampėliai su mozzarella ir peperoni „Pizza clouds“, „Bandelaitės su dešrelyte“ ir „Vištienos bumbulaičiai“, – pristato užkandžių naujienas G. Karosaitė.

Packshot Studio nuotr./Čili pica
Packshot Studio nuotr./Čili pica

O „Čili Pizza“ šefai rekomenduoja nepamiršti ir sočių, bet nebrangių dienos pietų – vos per 30 minučių „Čili Pizza“ papietausite kasdien vis kitu patiekalų deriniu, mat restoranų tinklas turi net keturis savaitinius dienos pietų meniu, kuriuos nuolat keičia.

Kokybės, kainos ir gero skonio bei nuotaikos santykis „Čili Pizza“ visuomet garantuotas, o turinčių „Mylimiausią“ nuolaidų kortelę laukia ir papildomos nuolaidos.

„LTK Food Group“ valdomam „Čili Pizza“ tinklui priklauso 45 restoranai – 26 Lietuvoje ir 19 Latvijoje.

„Čili Pizza“ TOP 10:

  • Kepta duona su sūriu „Į parankę“;
  • „Pizza rolls“;
  • „Čiliako firminė 1997“ sriuba;
  • „Čili Pizza“, „Margarita“, „Capri“ klasikinės picos;
  • „Su pepperoni ir šviežia mocarela“ bei „Margarita“ Romos picos;
  • Cezario salotos;
  • Kijevo kotletas;
  • „Čili Pizza“ klasikiniai koldūnai su mėsa ir „Čili Pizza“ koldūnai su vištiena;
  • „Cepai – už tėvynę!“;
  • Auksinių varškėtukų „Lobis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius