2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Savaitgaliui – „drūti“ lietuviški pusryčiai

Ką lietuviai valgo pusryčiams? Tikrai ne skrebutį su džemu ar kruasaną, kaip kokie prancūzai. Mes mėgstame rimtesnį maistą. Juk po darbo savaitės vis tiek miegosite ilgai, o link 12 artėjantys pusryčiai jau primena pietus. O po tokių pusryčių jau galima ir kalnus versti! Tad skanaus!
Lietuviški pusryčiai Skanumėlis
Lietuviški pusryčiai / 15min nuotr.

Reikės:

  • 25 g sviesto,
  • 3 pievagrybių,
  • 2 lengvai rūkytų dešrelių,
  • 40 g šoninės,
  • 20 g paprikos,
  • 3 vyšninių pomidoriukų,
  • 200 g konservuotų pomidorų ,
  • 5 g čili paprikos,
  • 30 g pomidorų pastos,
  • 2 kiaušinių,
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • 10 g kietojo sūrio,
  • 2 g čiobrelių,
  • 10 g petražolių.

Kaip pasigaminti šiuos išskirtinius pusryčius, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Savaitgaliui – „drūti“ lietuviški pusryčiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Keliautojas ekstremalas Karolis Mieliauskas: ekspedicijose kas nors iš komandos narių visuomet peršąla ar kokia infekcija užsikrečia, o aš vis „išsisuku“
Reklama
Breketai ar kapos? Patikimiausi dantų tiesinimo būdai
Reklama
Stogas be saugos elementų – lyg automobilis be saugos diržų
Reklama
Pagal vėžio gydymą Vidurio Europos ir Baltijos šalys vis dar atsilieka nuo Vakarų Europos
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką