Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Startuoja „Lidl Plus“ Kalėdų kalendorius – kiekvieną dieną laukia šventiniai siurprizai

Pirmoji gruodžio diena ne tik praneša apie artėjančias Kalėdas bei metų pabaigą, bet kartu uždega žalią šviesą atversti pirmąjį taip ilgai laukto advento kalendoriaus langelį. Nesvarbu, tau penkeri ar dvidešimt penkeri – stebuklingi 24 langeliai paverčia švenčių laukimą dar didesniu stebuklu. Šiais metais prie šventinės nuotaikos prisijungia ir „Lidl Plus“ mobilioji programėlė, ištikimiausiems pirkėjams pristatanti pirmąjį savo Kalėdų kalendorių.
Startuoja „Lidl Plus“ Kalėdų kalendorius
Startuoja „Lidl Plus“ Kalėdų kalendorius / LIDL nuotr.

Nuolaidos ir siurprizai kiekvieną dieną

Nuo gruodžio 1 d. iki pat Kūčių „Lidl Plus“ mobiliosios programėlės naudotojai specialiame Kalėdų kalendoriuje ras ypatingų „Lidl Plus“ kuponų.

„Nuo nuolaidų prekių kategorijoms iki nuolaidų pavieniams produktams – visą gruodį stengsimės nustebinti savo pirkėjus Kalėdų kalendoriaus siurprizais. Mobilioji programėlė veiks įprasto advento kalendoriaus principu: kiekvieną dieną joje pasirodys animuota dovanėlės ikona. Ją virtualiai išpakavę sužinosite, koks kuponas po ja slepiasi“, – sako „Lidl Plus“ programėlės vadovas Martas Juodgudis.

Aktyvuotas kuponas galios dvi dienas, todėl, „Lidl Lietuva“ atstovo teigimu, pasinaudoti specialiu pasiūlymu reiktų ilgai nelaukiant: „Čia visai kaip su tikru advento kalendoriumi – šokoladuką ar kitą skanumyną ragaujame iš karto, nes žinome, kad rytoj jau lauks kažkas naujo.“

Linksmesnis švenčių laukimas

Kaip pabrėžia M. Juodgudis, „Lidl Plus“ mobilioji programėlė yra skirta gerinti kasdienes pirkėjų patirtis, todėl buvo nuspręsta palengvinti ir šventinio apsipirkimo rūpesčius.

„Advento kalendorius papildo jau esamų programėlės naudų krepšelį. Išmaniosios technologijos leidžia mūsų pirkėjams pasiūlyti daugiau galimybių nei įprastos akcijos ar asmeniniai pasiūlymai. Todėl stengiamės ir atrandame vis naujas formas kaip apsipirkimą padaryti ne tik patogesnį, bet ir žaismingesnį“, – pasakoja M. Juodgudis.

Šiuo metu „Lidl Plus“ mobiliosios programėlės vartotojai dar turi galimybę sudalyvauti ir šventiniame „Favorina“ žaidime. Iki gruodžio 4 d. įsigiję „Favorina“ prekių bent už 4 eurus ir aktyvavę žaidimo bilietą savo telefone, galėsite laimėti įvairiausių prizų. Pagrindinis iš jų – kelionė dviems asmenims į saulėtąją Balio salą, padėsiančią pamiršti visus žiemos šalčius.

LIDL nuotr./Startuoja „Lidl Plus“ Kalėdų kalendorius
LIDL nuotr./Startuoja „Lidl Plus“ Kalėdų kalendorius

Kas turi, tas laimi!

Net ir pasibaigus gražiausioms metų šventėms, programėlės kūrėjai primena, kad kasdieniai apsipirkimo įpročiai niekur nedingsta, todėl ir toliau žada pristatyti įvairius išmanius sprendimus savo klientams.

Vienas tokių – kvito saugojimo funkcija, kuri ypač praverčia perkant ne maisto produktus. Apsiperkant su „Lidl Plus“, čekis mobiliojoje programėlėje yra išsaugomas. Norint grąžinti prekę, pavyzdžiui, dėl netinkamo dydžio, arba prireikus pasinaudoti garantija – savo telefone visada galima lengvai atrasti pirkimo kvitą.

Ruošiantis šventėms pravers ir dar viena „Lidl Plus“ funkcija – gyvas parduotuvių užimtumo stebėjimas, kuris padės susiplanuoti tinkamiausią laiką apsipirkimui. Taip lengviau!

Išmaniesiems telefonams pritaikyta „Lidl Plus“ aplikacija prieinama „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvėse, todėl pirkėjams, norintiems pasinaudoti jiems skirtais lojalumo pasiūlymais, nereikia turėti fizinių nuolaidų kortelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius