2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti
11 15

Sveikesnė lietuvių numylėto bulvių plokštainio versija abejingų nepalieka, svarbu išdrįsti

Tradicinių patiekalų mėgėjai išgirdę šio plokštainio sudėtį gal ir gūžtels pečiais, bet skonis jo neabejotinai nuginkluos.
Tarkuotų bulvių apkepas
Tarkuotų bulvių apkepas / Shutterstock nuotr.

Kitas argumentas – jis sveikesnis už jūsų iki šiol gamintą. Išdrįskite išmėginti, tik skanauti jį privaloma su grietine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų implantacija: ar verta investuoti į savo šypseną?
Reklama
„FreeBuds Pro 3“ – geriausios belaidės ausinės „Huawei“ istorijoje
Reklama
Tūkstančiai valandų, skirtų mokymuisi: IKEA dalinasi, kiek kainuoja darbuotojų augimas
Reklama
Keliautojas ekstremalas Karolis Mieliauskas: ekspedicijose kas nors iš komandos narių visuomet peršąla ar kokia infekcija užsikrečia, o aš vis „išsisuku“
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką