15min be reklamos

Sveikesniems eksperimentams virtuvėje – bemilčiai migdoliniai keksiukai

Net išrankiausius sužavės bemilčiai migdoliniai keksiukai, kuriuos, padedant restorano šefui Deivydui Praspaliauskui, nesunkiai išsikeps ne tik patyrę, bet ir pradedantys kepėjai.
Bemilčiai migdoliniai Deivydo Praspaliausko keksiukai
Bemilčiai migdoliniai Deivydo Praspaliausko keksiukai / 15min nuotr.

D.Praspaliauskas atkreipia dėmesį, kad šiems keksiukams svarbu naudoti itin kokybiškus produktus.

Keksiukų tešlai reikės:

  • „Piemenėlio Excellence“ grietinės,
  • „Piemenėlio Excellence“ sviesto,
  • Cukraus,
  • Cukraus pudros,
  • 2 kiaušinių,
  • Migdolų miltų,
  • Vanilės.

„Iš pradžių išpurensiu sviestą su cukrumi ir cukraus pudra. Į vientisą, baltą, purią masę sudėsiu likusius ingredientus: vanilę, migdolų miltus, grietinę ir įmušiu du kiaušinius“, – keksiukų gamybos procesą demonstravo restorano šefas.

Tam, kad keksiukų masė būtų padalinta tolygiai, D.Praspaliauskas naudojo vienkartinį maišelį tešlai. Ja užpildytos keksiukų formelės keliavo į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros, kurioje keksiukai kepė 22 minutes.

Skanumas – pirštus apsilaižysit, ką ir kalbėti apie nepakartojamą migdolų kvapą, kuris kvieste kviečia svečius į namus.

Bemilčiai migdoliniai keksiukai su „Piemenėlio Excellence“ grietine ir sviestu būtinai pasiseks, jei pabandysite juos kepti drauge su restorano šefu D.Praspaliausku.

VIDEO: D.Praspaliauskas rekomenduoja: išskirtiniam skoniui – bemilčiai migdoliniai keksiukai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kimčių ekspertas pasakoja viską, ko iki šiol nežinojote apie šį Azijos virtuvės stebuklą, ir dalinasi autentišku receptu
Reklama
„Švyturys-Utenos alus“ jungiasi prie „Stiprūs kartu“ ir „Blue/Yellow“ pagalbos Ukrainos našlaičiams
Reklama
„Mantingoje“ laimę atradę darbuotojai: „Čia siekiame geriausio rezultato“
Reklama
Testas: atsakykite į 10 klausimų apie „Apple Watch“ laikrodžius ir laimėkite 200 EUR dovanų kuponą!
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką