-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tik „Lidl“ parduotuvėse: pasigaminkite velykinę lašišą šeimai neišleidę 12 eurų

Šią savaitę super pasiūlymai į „Lidl“ parduotuves atėjo anksčiau. Todėl pasiruošimą Velykoms galėsite pradėti jau nuo penktadienio, nes šią dieną jūsų laukia ypatingi „Superpenktadienio“ pasiūlymai.
Tik „Lidl“ parduotuvėse: pasigaminkite velykinę lašišą šeimai neišleidę 12 eurų
Tik „Lidl“ parduotuvėse: pasigaminkite velykinę lašišą šeimai neišleidę 12 eurų / „Shutterstock“ nuotr.

Tik šį penktadienį visose „Lidl“ parduotuvėse su „Lidl Plus“ kuponu kilogramas atlantinių lašišų filė kainuos vos 10,99 Eur. Papuošti velykinį stalą jums padės „Deluxe“ ženklu pažymėtos prekės – jos patiks tiek saldumynų, tiek ypatingų skonių mėgėjams. Pirkdami dvi „Deluxe“ prekes – trečią gausite nemokamai, prieš tai aktyvavę penktadienio „Lidl Plus“ kuponą, kurio limitas – trys prekės.

Norintiems pasimėgauti itin šviežiais, aukščiausios kokybės vaisiais „Lidl“ siūlo įsigyti raudonskruosčių sultingų obuolių, kurių kilogramą įsigysite tik už 0,59 Eur.

Norėdami pasiruošti Velykoms laiku, suskubkite įsigyti „Superpenktadienio“ prekių, iš kurių galite pasigaminti puikų šventinį patiekalą – keptą lašišą su obuoliais. Beje, Velykų stalas turi būti gausus, tad papildykite vaišių stalą kokybiškais, ypatingų skonių „Deluxe“ produktais už mažą kainą.

Velykinė kepta lašiša su obuoliais

Norintiems nustebinti savo artimuosius, „Lidl“ ekspertai siūlo pasigaminti keptos lašišos su obuoliais – šie vaisiai papildys puikųjį lašišos skonį ir leis atrasti kitokių jos atspalvių. Šiuo lašišos patiekalu gali pasimėgauti keturių asmenų šeima, o šiam velykiniam patiekalui neišleisite nė 12 Eur.

Jums reikės:

  • 1 kg atlantinių lašišų filė,
  • žuvies prieskonių,
  • šlakelio citrinų sulčių,
  • skysto medaus,
  • 4 obuolių.

Paruošimas:

Kepimo formą ištepkite aliejumi. Lašišos filė iš abiejų pusių ištepkite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Įdėkite ją į kepimo formą.

Nulupkite obuolius ir juos supjaustykite mažais griežinėliais, apdėkite jais paruoštą lašišą.

Lašišą ir obuolius dar kartą apšlakstykite citrinos sultimis, užpilkite medumi pagal norimą saldumą. Kepkite patiekalą apie 10–15 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis arba skanaukite vieną. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius