Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traški plutelė, sultingas įdaras: burnoje tirpstantys Edvino kibinai

„Jeigu jau ir jūs tą skonį jaučiat, galit pagal šį receptą pasigaminti ir mėgautis tikriausiai skaniausiais kibinais“, – rašo Edvinas ir dalinasi savo kibinų receptu su visais 15min skaitytojais.
Kibinai
Kibinai / Edvino Banionio nuotr.

10 kibinų reikės:

Tešlai:

Gaminimas:

Į miltus sutarkuojame sviestą. Kiaušinį išplakame su grietine ir druska. Viską sumaišome ir dedame į šaldytuvą apie 30 min.

Per daug neminkykite, kad neištirptų sviestas.

Mėsos įdarui:

  • 500 g mėsos,
  • 3 v.š. grietinės,
  • 1 svogūno,
  • prieskonių.

Įdarui aš dažniausiai renkuosi kiaulienos sprandinę bei vištieną.

Svarbiausias dalykas - NEDĖKIT MALTOS MĖSOS!

Mėsą sukapokit, kas nemoka, tiesiog smulkiai supjaustykit.

Pakepkite svogūnus, sudėkite į mėsą, pagardinkite prieskoniais bei grietine. Viską gerai išmaišykite.

Gaminimas:

Iškočioti delno dydžio apskritimą, sudėti įdarą, užlankstyti.

Patepti kiaušinio plakiniu. Kepti apie 15-20 min., kol gražiai apskrus ir bus auksinės spalvos.

Edvino Banionio nuotr./Kibinai
Edvino Banionio nuotr./Kibinai

Dėkojame Edvinui už receptą!

Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse! Grilink, fotografuok, siųsk ir laimėk dėžę nealkoholinio „Vilkmergės“ alaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius