Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Varškės apkepas, kuriam nėra lygių

Varškės apkepų receptų yra daug. Tačiau tokių, kurie visada pavyksta - mažai. Turime Jums vieną, kuris niekada nenuvils ir atstos patį gardžiausią desertą.
Varškės apkepas
Varškės apkepas / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 kg „Piemenėlio“ varškės,
  • 1 st. cukraus,
  • 8 kiaušinių,
  • 1 pak. vanilinio pudingo,
  • ½ st. razinų,
  • 150 g juodojo šokolado,
  • ½ st. migdolų.

Gaminimas:

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius išsukite su cukrumi iki baltos purios masės ir sumaišykite su varške bei vanilinio pudingo milteliais.

Batymus išplakite iki standžių putų ir paeiliui su razinomis po šaukštą dėkite į varškės masę, atsargiai mašydami.

Visą masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite 180 C orkaitėje maždaug valandą.

Kai apkepas atvės, apliekite jį ištirpintu šokoladu ir apibarstykite migdolais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius