Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antsvorį sumažinti Rimantui padėjo „ColonWell” projekte atrastas maitinimosi režimas

120 norinčių dalyvauti projekte, 35 nemokamai išbandžiusių „ColonWell”, 6 azartiški finalistai ir gausios dovanos jiems - štai tokie jau antrą kartą Alytuje vykusio sveikatinimo iššūkio projekto skaičiai. Ši statistika slepia gausybę dalyvių istorijų apie tai, kaip jie numetė niekaip nekrentantį svorį, išsprendė ilgus metus turėtas žarnyno problemas, o svarbiausia - išmoko gyventi sveikiau.
Projekto dalyvis Rimantas
Projekto dalyvis Rimantas / Colonwell nuotr.

Vienas iš projekto dalyvių, 64 metų pedagogas Rimantas ilgą laiką siekė numesti net 30 kilogramų, kurie neleido jam komfortiškai gyventi. Vyras džiaugiasi, kad dalyvaudamas projekte jis suprato esminius svorio metimo principus. Taip Rimantas atrado jam tinkantį maitinimosi režimą ir išsiugdė sveikesnės gyvensenos įpročius.

- „ColonWell“ sveikatinimo iššūkių projektas garsėja ne tik dideliu populiarumu, bet ir tuo, kad jis pritraukia įvairias problemas turinčius žmones. Kaip sužinojote apie projektą ir kodėl nusprendėte jame išbandyti savo jėgas?

- Pirmą kartą apie šį iššūkių projektą išgirdau per radiją ir iškart susidomėjau, kadangi jau ilgą laiką norėjau numesti 30 kilogramų. Ypač daug svorio buvau priaugęs per karantiną ir niekaip negalėjau jo atsikratyti. Esu bandęs keisti maitinimosi režimą, bet sunkiai sekėsi. Griežtų dietų nesilaikiau, nes žinojau, kad priverstiniai pokyčiai niekada neatneš realios naudos.

- Kokių problemų kasdieniame gyvenime Jums kėlė turėtas antsvoris?

- Antsvoris man tiesiog trukdė gyventi. Buvo sunku vaikščioti, nes nuolat jaučiau sunkumą kojose. Dažnai net oro trūkdavo. Buvau pamiršęs, ką reiškia komfortiškas gyvenimas.

- Kaip pasikeitė Jūsų savijauta pirmosiomis projekto savaitėmis?

- Jau pirmosiomis dienomis pajutau lengvumą ne tik žarnyne, bet ir kojose. Atsirado papildomos energijos ir tapo šiek tiek lengviau vaikščioti. Ėmiau jaustis vis sotesnis, tad kasdienio maisto suvalgyti norėjosi mažiau.

- Ankstesnių iššūkių projektų dalyviai teigia, kad naujų maitinimosi įpročių susiformavimas užtikrina, kad pasiekti rezultatai liktų ne keliems mėnesiams, o ilgam. Paatviraukite, kaip pasikeitė Jūsų kasdienybė?

- Anksčiau pakeisti maitinimosi režimo man nepavyko, nes jis tiesiog „nelipo“, tačiau šiame projekte viskas ėjosi kaip per sviestą. „ColonWell“ vartoju 2 kartus per dieną – ryte ir vakare. Pusryčius valgau 10 valandą, o vakarieniauju vėliausiai 18 valandą. Pradėjus laikytis tokio ritmo, ne tik ėmė kristi svoris, bet ir savijauta sparčiai gerėjo. Be to, visiškai atsisakiau ir nebejaučiu noro valgyti saldumynų, duonos ir pieno produktų. Nevengiu mėsos, riebios žuvies ir suvalgau labai daug daržovių.

- Kiek kilogramų pavyko numesti sveikatinimo iššūkių projekto metu ir kas Jus nustebino labiausiai?

- Svorio pokyčius pastebėti pradėjau po 3-4 savaičių. Bendrai per 1,5 mėnesio numečiau apie 6 kilogramus. Pamažu grįžtu į komfortišką gyvenimą. Pagaliau galiu nueiti ilgesnius atstumus, į penktą aukštą užlipu be sustojimo ir net oro nebetrūksta.

- Į paskutinį etapą atrinkti šeši dalyviai gavo skirtingus sveikatinimo iššūkius. Vieniems teko iššūkiai susiję su fizine veikla, kaip lanko sukimas, kontrastinis dušas, šokinėjimas per virvutę ar pasivaikščiojimas kiekvieną dieną. Kitiems - iššūkiai mityboje, kaip cukraus ir miltų atsisakymas ar mėsos kiekio mažinimas. Kokį iššūkį gavote Jūs ir kaip sekėsi su juo „susidraugauti“?

- Man teko kontrastinio dušo iššūkis. Daug metų prausiuosi po šaltu vandeniu, tad šį iššūkį įgyvendinau ypač lengvai.

- Ką Jums suteikė dalyvavimas šiame iššūkių projekte? Kas jame labiausiai patiko?

- Tokiems kaip aš, kurie turi konkretų svorio metimo tikslą, šis projektas yra išsigelbėjimas ir kartu atramos taškas. Dalyvaujant projekte gavau daug motyvacijos ir naudingų patarimų, kaip gyventi sveikiau.

- Jūsų pasiekimai projekte daug žadantys, tačiau minėjote, kad norite numesti gerokai daugiau svorio. Ar turite planą, kuris tai užtikrintų?

- Dukrai pažadėjau, kad iki savo gimtadienio, kuris bus už pusės metų, numesiu visą sukauptą antsvorį. Tikiu savo jėgomis, nes su „ColomWell“ atradau maitinimosi režimą, kuris man natūraliai tinka ir yra patogus.

- Girdint Jūsų istoriją, norisi, kad ji pasiektų, kuo daugiau žmonių. Ar rekomenduotumėte „ColonWell“ išbandyti kitiems?

- Rekomenduoju tiek patį projektą, tiek šį preparatą visiems, kurie nori numesti svorio ir gyventi sveikiau. Džiugu, kad „ColonWell“ jau tapo ypač populiarus mano draugų rate.

Bandėte atsikratyti nepageidaujamų kilogramų, bet nuolat jautėtės it sėdėdamas „ne savo rogėse“? Ugdykitės sau tinkančius sveikesnio gyvenimo įpročius ir meskite svorį nealindami organizmo. Kviečiame dalyvauti „ColonWell“ sveikatinimo projektuose Jūsų mieste ir susipažinti su kitų žmonių sėkmės istorijomis www.colonwell.lt ar „ColonWell“ „Facebook‘o“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius