-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gaminkime drauge: į virtualią amerikietišką vakarienę kviečia O.Gasanovas ir V.Radzevičius

Sausio 27 dieną, 19 val. kviečiame prisijungti prie virtualios kulinarinės kelionės į pačią tikriausią gatvės maisto sostinę – Ameriką!
Amerikietiškai vakarienei O.Gasanovas siūlys šiaurinės žemyno dalies sumuštinį, V.Radzevičius – pietinės Amerikos dalies mėsainį
Amerikietiškai vakarienei O.Gasanovas siūlys šiaurinės žemyno dalies sumuštinį, V.Radzevičius – pietinės Amerikos dalies mėsainį / Organizatorių archyvo nuotr.

Šioje kelionėje jus lydės virtualūs vakarienės skonių gidai: kulinarinių knygų autorius, tikras maisto mylėtojas – Vytaras Radzevičius ir nenuilstantis keliautojas, gatvės maisto gerbėjas – Orijus Gasanovas.

Virtualios vakarienės metu bus gaminami du patiekalai: Orijus atstovaus šiaurinę žemyno dalį ir kvies pasigaminti spalvingojo Niujorko populiariausią, bet lietuvio emigranto išrastą sumuštinį „Reuben“.

Vytaras atstovaus pietinės Amerikos BBQ kultūrą ir gamins tikrą pietietišką mėsainį su daug sūrio ir nuo kaulo slystančia šonkauliukų mėsa.

Orijus intriguoja, kad istorinį, ypatingo skonio sumuštinį „Reuben“ gamins su jautiena, raugintais kopūstais, sūriu, o Vytaro mėsainio receptas dėl savo sotumo itin pritiks žiemos vakarams ir atspindės Amerikos kepsnių kultūrą.

„Šaltam orui labiausiai tinka šildantis maistas. O, jei jis dar ir gardus, su nuo šonkaulių slystančia mėsa, raudonais kopūstais ir sultingu padažu“, – jungtis prie virtualių vakarienių online visus neabejingus gardžiam amerikietiškam maistui kviečia pusę pasaulio išmaišę TV laidų vedėjai ir keliautojai.

Kuris receptas – Vytaro ar Orijaus – labiau patinka jums?

Savo balsą už patikusį receptą skaitytojus kviečiame atiduoti 15min FB paskyroje.

Išmėginkite juos abu gamindami su Orijumi ir Vytaru kartu, ir išsirinkite su kuria amerikietiška svajone pakeliui jums!

Balsuokite komentaruose iki sausio 25 d. 9 val.: Orijaus sumuštinis (rašydami ŠIAURĖ) ar Vytaro mėsainis (rašydami PIETŪS). Burtų keliu išrinkti du nugalėtojai sausio 27 d. į namus gaus ANT GROTELIŲ NAMUOSE vakarienės produktų rinkinius!

Iš visų balsavusių išrinksime du laimėtojus, kuriems ir padovanosime produktų rinkinį ANT GROTELIŲ NAMUOSE amerikietiškai vakarienei.

Virtualios kelionės organizatoriai – „Gardėsio“ duona ir „Biovela“ – žada daug gardaus maisto, įdomių pokalbių ir netikėčiausių istorijų tiesiai iš garsiausių kelionių entuziastų lūpų.

Visų produktų, reikalingų vakarienei, ieškokite didžiosiose „Maxima“ parduotuvėse esančiame ANT GROTELIŲ NAMUOSE stende.

Būtent ten rasite ingredientus kulinarinėms kelionėms, įkvėptus skirtingų pasaulio virtuvių.

Nors už lango – tikra žiema, grilio ir kulinarinių eksperimentų sezonas nesibaigia, jis keliasi į jūsų namų virtuves!

Dėkojame visiems balsavusiems.

Dabar akimirka skirta nugalėtojams!

Atidavusi balsą už „Reuben“ stiliumi gamintą Orijaus sumuštinį vakarienės produktų rinkinį ANT GROTELIŲ NAMUOSE laimėjo Rita Blažytė Narutienė (ji balsavo už ŠIAURĘ), taip pat tokiu pat rinkiniu apdovanosime Nataliją Skrobovą (ji balsavo už PIETUS), atidavusią savo balsą už Vytaro gamintą mėsainį.

Su nugalėtojais 15min susisieks asmeniškai per FB ir sutars, kaip jiems bus įteikti prizai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius