-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tik kas penktas lietuvis gali išgyventi dieną be arbatos puodelio

Lietuvoje atliktas arbatos vartojimo įpročių tyrimas parodė, kad karštos arbatos puodeliu kasdien mėgaujasi beveik 80 proc. lietuvių. Apklausos duomenimis, beveik trečdaliui šalies gyventojų arbatos puodelis yra galimybė padaryti pertrauką darbo metu, o kiek daugiau nei pusė mūsų arbatą geriame norėdami sušilti.
Arbatos puodelis
Arbatos puodelis / „Fotolia“ nuotr.
Temos: 1 Arbata

Žiniasklaidai išplatintame pranešime rašoma, kad arbata yra vienas populiariausių gėrimų visose amžiaus grupėse: nuo vaikų iki senjorų. Vartotojų pamėgti tradiciniai, juodos, žolelių bei žalios arbatos skoniai vis dar išlieka populiariausi. Lietuviai atsidavę tradicijoms – visose apklaustųjų grupėse įprotis gerti tos pačios rūšies ar skonio arbatas buvo svarbus maždaug pusei respondentų.

Net 74 proc. apklaustųjų gerą skonį įvardino kaip vieną svarbiausių faktorių renkantis arbatą. Aukšta kokybė bei malonus aromatas svarbūs buvo trečdaliui respondentų, o patikimo bei kokybiško prekės ženklo arbatą rinksis daugiau gyventojų nei tą, kuriai tuo metu taikomos nuolaidos.

Arbatą lietuviai geria ir valgydami, ir smaližiaudami. Apklausos duomenimis, karšti gėrimai labai svarbūs valgant – 41 proc. gyventojų arbatą geria būtent tuomet, o dar tiek pat mano, jog sausainiai ir arbatos puodelis yra puikus derinys desertui.

Gyventojų apklausą „Lipton“ užsakymu atliko tyrimų bendrovė „SolidData“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius